FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Nuo šiol mūsų naujos padėklų akcijos!

Galima įsigyti nuo 2022-07-17

Į viršų grąžinami padėklai

Ar ieškote tikro sandorio?

Tada jūs atėjote į reikiamą vietą su mumis. Parduodame mišrius padėklus nuo A - B prekių ir grąžiname padėklus šioje prekėje.


Tai padėklų mišinys iš prekių grupių: buitinė - apdaila - elektros prietaisai - ūkinių prekių parduotuvė

Šiuose padėkluose yra įvairių namų apyvokos reikmenų – tikslaus sąrašo neįmanoma surašyti, nes tai per daug reikalauja personalo ir nėra įmanoma už padėklo kainą.

Nuotraukose matote PAVYZDŽIUS STRAIPSNIUS, kurie gali būti dedami ant padėklų. Gaminiams garantija nesuteikiama, tačiau padėklai yra sumaišyti daugiau nei 90% su gaminiais iš šiame pasiūlyme esančio paveikslėlio.


Šie padėklai puikiai tinka beveik kiekvienam mažmenininkui, neatsižvelgiant į tai, ar jūs tik pradedate verslą, todėl galite patikrinti, kurios prekės jums tinka, nepirkdami prekių iš karto dideliais kiekiais, ar parduodate savo prekes mažmeninėje prekyboje. pavyzdys – pardavimas sandėlyje arba pardavimas rinkose, kur prasminga turėti platų pasirinkimą.

Streikuokite dabar, tai mūsų paskutinis padėklų išpardavimas prieš vasarą!

Atkreipkite dėmesį, kad pasiūlymas pateiktas pavyzdiniuose paveikslėliuose, kiekvienas padėklas yra supakuotas skirtingai ir tam tikroms prekėms negali būti suteikta garantija, atsižvelgiant į jų įvairovę.

Be kita ko, padėkluose gali būti: technikos parduotuvių prekės, tokios kaip baseinai ir oro kondicionieriai - buities reikmenys, pavyzdžiui, virtuvės reikmenys - elektros prietaisai ir daug daugiau.

Su šiais padėklais turite puikią galimybę įsigyti puikių mišrių padėklų iš šiuo metu labai populiarių prekių grupių.

Taip pat atsižvelkite į kylančias importo iš Tolimųjų Rytų kainas, pigiau nebus nei dabar, nei ateityje. Čia vis dar turite galimybę įsigyti straipsnių už nedidelę kainą.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.