FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Super Tonkin bambuko strėlių velenai didmeninei prekybai (33"/84cm, stuburo grupė 30#-115#)

iš 1,00 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 3,50 €

Bus deramasi
1,50 € nuo 1 iki 200 vienetų
1,30 € nuo 400 iki 800 vienetų
1,00 € nuo 1600 iki 3200 vienetų

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
100 vienetų
Esama kiekis
5000 vienetų
Šalis
Kinija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
30 nap
SKU:
BS30-115
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Mes didžiuojamės galėdami pasiūlyti aukštos kokybės bambuko strėlių velenus, puikiai suprojektuotus tiek medžioklei, tiek lauko strėlėms gaminti. Kiekvienas velenas, kurio ilgis yra 33 coliai (84 cm), yra specialiai pritaikytas įvairiems šaudymo iš lanko poreikiams, įskaitant arklių šaudymą iš lanko, šaudymo iš lanko ir kitus šaudymo iš lanko žaidimus.
Svarbiausia, kad pirkdami ir parduodami bet kurį mano produktą, galite lengvai suformuoti organinį savo verslo ciklą ir generuoti ilgalaikius, stabilius ir didėjančius pinigų srautus, bent jau padarydami galutinio produkto vertę 5-10 kartų didesnę.
Funkcijos:
Medžiagos meistriškumas: Mūsų bambuko velenai, žinomi kaip "Gamtos anglis", yra pripažinti kaip standesni ir tiesesni nei tradiciniai mediniai velenai, suteikiantys gražią ir funkcionalią alternatyvą rodyklių gamybai.
Tikslus paruošimas: Kiekvienas velenas yra kruopščiai termiškai grūdintas ir ištiesintas. Stuburo grupės, svyruojančios nuo 30# iki 115#, yra surūšiuotos rankomis tiksliai, užtikrinant nuoseklią kokybę.
Tinkinimo parinktys: Galite rinktis iš įvairių stuburo grupių. Kiekvienas velenas tiekiamas be taškų ir fletching, suteikiant jums laisvę suasmeninti pagal pageidaujamą rodyklės stilių.
Aukščiausia kokybė: Mūsų velenai išsiskiria išskirtiniu tiesumu ir standumu, todėl idealiai tinka įvairioms šaudymo iš lanko formoms, ypač tinka mokyklų šaudymo iš lanko kursams ir tokioms disciplinoms kaip arklių šaudymas iš lanko ir medžioklė lankais.
Matmenys ir svoris: Velenai yra vienodai 33 colių ilgio. Svoris skiriasi priklausomai nuo stuburo grupės (pavyzdžiui, 30-35# velenai vidutiniškai po 25-27g). Skersmuo svyruoja nuo 6, 5 iki 7, 5 mm, o kiekviename velene yra 3-4 mazgai, užtikrinantys stabilumą skrydžio metu.
Idealiai tinka Bowyers: Šie velenai puikiai tinka bowyers, norintiems sukurti aukščiausios klasės bambuko strėles. Jie siūlo lankstumą pjaustant pagal dydį ir gręžiant per bambuko mazgus, o tai gali sumažinti svorį ir padidinti stabilumą, greitį ir tikslumą.
Užsakymo ir pristatymo informacija:
Apdorojimas ir pristatymas: Apdorojimo laikas yra 4-5 dienos. Pristatymas paprastai trunka apie 2–4 savaites į daugumą vietų per "China Post EMS express". Didesniems užsakymams siuntimas gali būti atliekamas jūra / traukiniu, o tai gali užtrukti maždaug 5-8 savaites.
Krovinys apskaičiuojamas pagal svorį ir tūrį, pašto ir oro transportu. Jei jis viršys 20 kilogramų, jis bus gabenamas jūra arba geležinkeliu. Tai paslauga "nuo durų iki durų" su sekimo numeriu, kurį patogu bet kada stebėti internete. Laukiami individualūs prašymai.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.