FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Teckin Minimalistinė drobė miegamojo šviestuvas, LED modernus naktinis staliukas šviestuvas su audinio atspalviu miegamajame, svetainėje, biure, geriausia dovana vyrams moterims, paaugliams, vaikams naktinė šviesa.

Minimalistinis dizainas
Lemputė keičiama
didelis energijos vartojimo efektyvumas
Ilgas kabelis
Verta dovana su visa garantija

Minimalistinis stilingas naktinis šviestuvas su balto lino atspalviu ir blizgiu, poliruoto metalo pagrindu daro lempą elegantišką ir išskirtinę.
3000K LED lemputė (originali lemputė) suteiks malonią šilumą ir atmosferą jūsų miegamajame ar svetainėje. Jūs netgi galite papildyti savo miegamojo apšvietimą išmaniąja "Wi-Fi e27" lempute.
4W E27 LED lemputė (lemputė, įtraukta į pakuotę) turi tokią pačią galią kaip ir 40W kaitrinė lemputė, todėl ji ne tik taupo energiją, bet ir užtikrina pakankamą šviesos intensyvumą.
1,7 m ilgio kabelis leidžia naudoti lempą nepriklausomai nuo atstumo tarp išleidimo angos ir lempos. O ON/OFF jungiklį itin patogu naudoti.
"Teckin-Direct" platinamas produktas yra prieinamas su visa kokybės ir aptarnavimo garantija. Ši naktinė lempa gali būti puiki dovana kūdikiui, vaikui, paaugliui, moteriai ar vyrui. Esame tikri, kad mūsų produktas pagamintas pagal griežtus kokybės standartus, o jei turite klausimų ar rūpesčių, nedvejodami susisiekite su mumis.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.