FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Track Vaikiška motociklo liemenė Black M

12,43 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 vienetų
Esama kiekis
128 vienetų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm7047
EAN:
=VLOOKUP(A257,Munka1!D:E,2,FALSE)
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


Ši vaikiška motociklo liemenės krūtinės apsauga yra puikus pasirinkimas vaikams, kurie sportuoja lauke ir nori išlikti saugūs. Liemenės apsaugos dedamos ant labai lankstaus ir kvėpuojančio tamprio nailono tinklelio, kuris leidžia vaikams patogiai dėvėti, tuo pačiu užtikrinant tinkamą apsaugą. Liemenės nugarėlėje yra nugaros/stuburo apsauga, kuri suteikia papildomą apsaugą stuburui ir nugarai.

Striukę su velcro inkstų diržu galima pritaikyti skirtingiems juosmens dydžiams, todėl ji lengvai priglunda prie vaikų kūno. Ši universali liemenė gali būti naudojama įvairiose srityse, įskaitant vaikų sportą lauke, motociklų sportą, slidinėjimą, snieglenčių sportą ir kt. Liemenė užtikrina tinkamą krūtinės ir nugaros apsaugą, todėl sportas lauke yra saugesnis.
Liemenės nugaros apsaugos ilgis yra 48 cm, o tai užtikrina tinkamą stuburo ir nugaros apsaugą. Apsaugos tvirtinamos didelio tankio EVA putų sintetiniais klijais, kurie užtikrina ilgaamžiškumą ir nepertraukiamumą. Medžiagos yra kokybiškos medžiagos, suteikiančios apsauginei liemenei ilgą tarnavimo laiką.
Apibendrinant galima pasakyti, kad ši vaikiška motociklo liemenės krūtinės apsauga yra idealus pasirinkimas vaikams, mėgstantiems sportuoti lauke. Lanksti medžiaga ir reguliuojamas inkstų diržas užtikrina komfortą ir saugumą, o tvirtas PVC dangtelis ir apsaugos užtikrina tinkamą apsaugą. Liemenė puikiai tinka vaikams, mėgstantiems važinėti bekele, motociklais, slidinėti, snieglenčių sportu ir kitomis lauko sporto šakomis. Pasirinkite šią apsauginę liemenę, kad apsaugotumėte vaikų kūnus sportuojant lauke!

Funkcijos:

Jis yra labai lengvas ir patvarus.
Reguliuojami bagažinės laikikliai, strategiškai išdėstytos ventiliacijos angos.
Paminkštintos organinės putos garantuoja optimalų komfortą.
Sintetiniai kaučiuko lakštai, sudaryti iš energijos dispersijos.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.