FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
16 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Ultra" laikrodis palaiko "Bluetooth" skambučius ir NFC prieigos valdymą. Tai išmanusis laikrodis su kūno rengybos funkcijomis, turintis kvadratinį 2.13 colio didelį IPS ekraną ir turintis daugybę funkcijų, įskaitant širdies ritmo monitorių, deguonies kiekio kraujyje monitorių, multi-sporto režimus, IP68 atsparumą vandeniui ir kt.

Kaip matote aukščiau esančiame paveikslėlyje, šis naujas išmanusis laikrodis atrodo kvadratinis, stilingas ir madingas, puikiai derantis tiek su vyrais, tiek su moterimis. Jo dydis yra 49 * 44 * 14,4 mm, svoris apie 55 g. Dešinėje korpuso pusėje yra trys fiziniai mygtukai. Prietaiso galinė dalis gavo tipišką konfigūraciją - yra magnetiniai kontaktai įkrovimui ir širdies ritmo monitorius.

Išmanusis laikrodis pagamintas iš titano lydinio, o dirželis – silikono.
Apie ekraną: Šis "Ultra" išmanusis laikrodis turi 2.12 colio didelį 2.5D stiklu išlenktą IPS jutiklinį ekraną ir yra sukurtas 400*417 pikselių raiška.

Tai IP68 vandeniui atsparus išmanusis laikrodis, o tai reiškia, kad jį galite nešioti plaudami rankas ar lietingomis dienomis. Jame yra širdies ritmo jutiklis, kuris 24 valandas renka duomenis apie mūsų širdies ritmą. Šis išmanusis laikrodis taip pat padeda reguliuoti miegą dėl pilno miego monitoriaus. Jis taip pat turi žingsniamatį ir leidžia kontroliuoti bei įvertinti per dieną sudegintas kalorijas.

Be aukščiau paminėtų funkcijų, išmaniajame laikrodyje yra garsiakalbis ir mikrofonas, leidžiantis skambinti tiesiai per išmanųjį laikrodį. Papildomos funkcijos: Kraujo deguonies monitorius Kraujospūdžio matuoklis, NFC prieigos kontrolė, Sėdynės priminimas, Keli sporto režimai, Orai, Rasti mano telefoną, Bluetooth ir kt. Šis prietaisas turi 320 mAh talpos bateriją, 3–5 dienas įprasto naudojimo, 7 dienas budėjimo laiko.

Apgyvendinimo įstaigos:

Dydis: 49 * 44 * 14.4mm
Svoris: 55g
Ekranas: IPS
Ekrano dydis: 2.12 colių
Ekrano skiriamoji geba: 400*417 pikselių
Suderinamas su Android ir IOS
Silikoninis dirželis
Baterijos talpa 320 mAh

Funkcijos:

"Bluetooth" skambučiai
Sėdimas priminimas
Miego monitorius
Signalizacijos
Barometras
Sureguliuokite ryškumą
Širdies ritmo jutiklis
G jutiklis
"Bluetooth" V5.0
Garsiakalbis
Mikrofonas
Multi-sporto režimas
Impulso
Deguonies kiekio kraujyje matuoklis
Kraujospūdžio matuoklis
IP68 atsparus vandeniui
Programos pavadinimas "WearFit Pro"



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.