FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
7 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Unikalūs grandiklio rinkiniai (A+B), skirti Bowyers, bambuko skraidyklių gamintojams, amatininkams ir dailidėms.

iš 20,00 € /rinkinys kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 80,00 €

Bus deramasi
45,00 € nuo 1 iki 5 rinkiniai
35,00 € nuo 10 iki 20 rinkiniai
30,00 € nuo 40 iki 80 rinkiniai
20,00 € nuo 200 iki 400 rinkiniai

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
3 rinkiniai
Esama kiekis
200 rinkiniai
Šalis
Kinija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
30 nap
SKU:
SA/B2021
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Pristatome mūsų specialiai sukurtus grandiklių rinkinius, puikiai tinkančius lankų gamybos, bambuko skraidyklės ir medienos apdirbimo profesionalams. Šie rinkiniai pagaminti iš pasirinkto didelio anglies kiekio plieno (SK2), žinomo dėl išskirtinio kietumo (virš 55 laipsnių).
Svarbiausia, kad pirkdami ir parduodami bet kurį mano produktą, galite lengvai suformuoti organinį savo verslo ciklą ir generuoti ilgalaikius, stabilius ir didėjančius pinigų srautus, bent jau padarydami galutinio produkto vertę 5-10 kartų didesnę.
Rinkinio savybės:
Ašmenys yra ypač kieti, užtikrinantys ilgaamžiškumą ir efektyvumą net po ilgo naudojimo. Jie gali būti prižiūrimi plokščiu šlifavimu arba plienine dilde, jei reikia.
Naudojimas: Idealiai tinka ragų lanko šerdims, ragų juostoms ar bambuko skraidymo strypų antgaliams griauti ar šiurkštinti. Šis procesas padidina kontaktinį plotą, padidina sukibimo stiprumą - tai būtina tiek plokščiam, tiek įgaubtam ir išgaubtam sukibimo metodams.
Grandiklio rinkinio tipai:
A tipas (3 vnt./rinkinys): Apima liniuotę ir grandiklį, lankinį grandiklį ir lankinį pjūklą. Storis 2,5 mm, bendras plotis 10,0 cm, lanko plotis 7,0 cm. Komplekte yra 2 varžtų rinkiniai, skirti lengvai pritvirtinti prie medinės rankenos.
B tipas (3 vnt./komplektas): yra lankinis grandiklis, lankinis pjūklo grandiklis (lanko plotis: 7,0 cm) ir plokščias grandiklis. Plokščias grandiklis yra specialiai sukurtas tradicinėms lanko šerdims ar kraštams modifikuoti. Panašiai kaip A tipas, šis rinkinys taip pat yra 2,5 mm storio ir bendro ilgio 10,0 cm, su 2 varžtų rinkiniais medinių rankenų tvirtinimui.
Užsakymo parinktys:
Pasirinkite iš 2 A arba B tipo rinkinių arba A+B derinio. Įsigiję išsiųskite žinutę, kad nurodytumėte savo pageidavimus.
Šie grandiklių rinkiniai yra ne tik funkcionalūs, bet ir unikalūs daiktai meistriškumo pasaulyje. Nesvarbu, ar esate patyręs profesionalas, ar entuziastingas "pasidaryk pats", šie įrankiai tikrai pagerins jūsų darbą.
Apdorojimas ir pristatymas: Apdorojimo laikas yra 4-5 dienos. Siuntimas trunka 2–4 savaites ar ilgiau per "China Post" oro paštą, galima gabenti dideliais užsakymais jūra ar geležinkeliu, o paslauga "nuo durų iki durų" trunka 5–8 savaites. Krovinys apskaičiuojamas pagal svorį ir tūrį, pašto ir oro transportu. Jei jis viršys 20 kilogramų, jis bus gabenamas jūra arba geležinkeliu. Tai paslauga "nuo durų iki durų" su sekimo numeriu, kurį patogu bet kada stebėti internete. Laukiami individualūs prašymai.
Specialūs reikalavimai: Dėl bet kokių konkrečių prašymų ar reikalavimų nedvejodami susisiekite su mumis.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.