FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Grietinėlės šaldyto jogurto ledų gaminimo mašinos butelių aušintuvas 1,5l
Itin greitas "4-in-1" aparatas: ledų, šaldyto jogurto ir pieno kokteilių gamybai arba vėsinantiems gėrimų buteliams.
Didelis šiluminis indas su talpa 1,5l ledų gamybai dideliais kiekiais vos per 20 minučių.
Lengvas valdymas su 2 mygtukais ir programuojamu miego laikmačiu.
Nuo šiandien nebereikia laukti skanių ledų! Nepriklausomai nuo sezono, su "Klarstein Creamberry" galite iš karto sukurti vaisių ledus, itališkus ledus, šerbetus ar šaldytą jogurtą iš pasirinktų ingredientų, todėl vaikų ir kitų gurmanų akys spindi džiaugsmu.
"Naminiai ledų kūriniai iš skanių ingredientų per 20 minučių"
"Creamberry" yra turbo ledų aparatas, kuris vos per 20 minučių užšaldo pasirinktus ingredientus 1,5 l, dvigubai izoliuotame terminiame inde ir užburia skaniais, kreminiais ledais. Tai garantuoja puikų atsigaivinimą karštomis dienomis ir puikias linksmybes, taip pat per vaikų gimtadienius - be to, galite būti tikri, ką valgo mūsų artimieji. Tai taip pat leidžia paruošti ledo masę, atsižvelgiant į tokius apribojimus kaip laktozės netoleravimas ar alergija.
"Mėgaukitės skonių įvairove"
Be ledų gamybos, "Klarstein Creamberry" mašina gali sukurti skanius pieno kokteilius akies puvime. Taip pat galite pasigaminti sau tokius skanėstus kaip šerbetas ar šaldytas jogurtas. Visa tai atliekama ledų aparatu, naudojančiu mažiau nei 10 W per valandą.
"Ledo pojūtis vos keliais žingsniais"
Ledų aparato valdymas yra labai paprastas ir atliekamas intuityviai valdant dangtelio mygtukus. Čia galite nustatyti įrenginio veikimo laiką per skaitmeninį ekraną. Prietaiso veikimo metu laikrodis skaičiuoja likusį laiką. Per dangtelių komponentų atvartą jie lengvai patenka į konteinerį, kur maišytuvas juos sunkiai sumaišo. Jei dalis turinio užšąla, automatinio išjungimo funkcija apsaugo variklį nuo pleištinio maišytuvo pažeidimų. Kad būtų lengviau tvarkyti šaltų ledų konteinerį, jis turi plastikinę žiedo formos rankeną, todėl jį lengva išimti iš ledų aparato, nesijaudinant dėl nušalimo ant pirštų.
Atkreipkite dėmesį, kad ledų aparato indas turi būti atvėsintas šaldytuve bent 8 valandas prieš pradedant gaminti kreminę ledo masę. Todėl rekomenduojame jį laikyti šaldiklyje, kad "Creamberry" visada būtų paruoštas naudojimui.

Produktas yra po grąžinimo - jis turi plastikinį įtrūkimą, tačiau vis dėlto jis veikia visiškai.

Pagrindinė informacija:4-in-1 ledų aparatas: ledams, šaldytam jogurtui ir pieno kokteiliams gaminti arba gėrimų buteliams aušintiturbo įranga: švieži kreminiai ledai vos per 20 minučių1,5 litro terminis indasnepaprastai ekonomiškos energijos sąnaudos: mažiau nei 10W per valandąFunkcijos:paprastas valdymas dviem mygtukais ir skaitmeniniu ekranureguliuojamas laikmatis 20- 40 min.likusio laiko rodymas mašinos užpildymo atvarto veikimo metu dangtyjepatogioje rankenoje žiedas lengvam ledo masės konteinerių tvarkymuistabilios, neslidžios guminės kojosnedideli užimtos zonos matmenysinstrukcijų vadovas su priekinio skydelio reguliavimo įjungimo / išjungimo jungikliu: 220-240V ~ / 50-60HzPristatymo diapazonas: 1 x bazinis pagrindas1 x terminis indas1 x dangtis su pavara1 x maišytuvo vadovai vokiečių, anglų, italų, prancūzų, ispanų kalbomisMatmenys: matmenys (įrenginys): 19 x 23,5 x 19 cm (plotis x aukštis x gylis)matmenys (terminis indas): 15 x 18 cm (aukštis x Ø)svoris: (įtaisas): apie 2,8 kg



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.