WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Vaizdo domofonas su IP PNI House 900 belaide P2P kortele ir žiūrėjimas

84,50 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
25 vienetų
Šalis
Rumunija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
5 nap
SKU:
PNI-IV900R
EAN:
5949066511622
Paskutinis atnaujinimas
Daugiau nie prieš mėnesį

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


Specialios programos
Paspaudus durų skambučio mygtuką, suskambės ir vidinis durų skambutis, ir speciali programa, atidaryta jūsų telefone / išmaniajame telefone: Yoosee

Naktinis matymas
Vaizdo domofonas su IP, PNI House 900, turi 6 infraraudonųjų spindulių šviesos diodus, kurie leidžia peržiūrėti vaizdus naktį, aiškiai ir labai kokybiškai su lankytojais / svečiais. Ryšys su vidiniu durų skambučiu yra belaidis.

Kortelių stebėjimas ir fotografavimas
"PNI House 900" turi "microSD" lizdą, kuriame galite įdėti kortelę iki 64 Gb (nepridedama) , kurioje galite automatiškai įrašyti vaizdus, priklausomai nuo konfigūracijos. Paspaudus durų skambučio mygtuką, suskambės tiek vidinis durų skambutis, tiek speciali programa, atidaryta jūsų telefone / išmaniajame telefone: Yosee arba SMARTHOME PNI.

Apsauga lietaus atveju
"PNI House 900" turi IP66 apsaugos klasę, todėl atšiauriausiomis sąlygomis yra atsparus dulkėms ir vandeniui. Darbinė temperatūra klasifikuojama nuo -10 iki +50 °C

Pasirenkamas skambėjimo tonas
Durų skambučio bloke yra 52 muzikiniai tonai, kuriuos galite nustatyti paspausdami tam skirtą mygtuką, taip pat galite reguliuoti skambėjimo garsumą, jis veikia iki 100 m atstumu atvirame lauke ir mažėja priklausomai nuo kliūčių.  Maitinimas pagamintas iš 3 AAA / R3 tipo baterijų / akumuliatorių. (neįtraukta)

Montavimo pavyzdys
"PNI House 900" domofonas turi galimybę valdyti žmonių patekimą į patalpas arba patalpų išėjimą, naudojant "Fail Safe" arba "Fail Secure" elektromagnetinį užraktą ir prieigos mygtuką, kurį galima prijungti prie jo.
Prieiga / jeilio atidarymas gali būti leidžiamas / užsakomas iš specialios programos, po skambučio iš domofono, iš vaizdo režimo Ful ekrane, paspaudus klavišą (Ios) arba durų (Android) simbolį.
 



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.