WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Vaizdo stebėjimo kamera PNI IP2MP 1080P su varifokaliniu IP 2.8 - 12 mm

50,70 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
100 vienetų
Šalis
Rumunija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
5 nap
SKU:
PNI-IP2MPXV
EAN:
5949066505638
Paskutinis atnaujinimas
Daugiau nie prieš mėnesį

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


Prieigos ir kontrolės metodai
IP2MP PNI kamerą galima valdyti iš mobiliųjų įrenginių per "vMEyeCloud" programą, suderinamą su "Android" ir "iOS", ir iš kompiuterio per "General CMS" programinę įrangą. TVS diegimo failą galite rasti kompaktiniame diske, esančiame pakuotėje, arba galite jį atsisiųsti iš mūsų svetainės, iš produkto puslapio, atsisiuntimo skyriaus.

Varifokaliniai lęšiai
PNI IP2MP vaizdo kameroje yra 2,8–12 mm varifokaliniai objektyvai, leidžiantys nustatyti priartinimą ir fokusavimą norimuose taškuose.

P2P funkcija ir "Full HD" skiriamoji geba
IP PNI IP2MP kamera pasiekiama tiesiogiai per P2P ryšį, nereikia konfigūruoti maršrutizatoriaus. Įvedę vartotojo vardą ir slaptažodį, galite lengvai pasiekti visas kambario funkcijas.

Vaizdas net esant prastam apšvietimui
IP PNI IP2MP IP kamera turi 42 infraraudonųjų spindulių šviesos diodus, kurie leidžia matyti naktį iki 50 m atstumu. Jis gali būti naudojamas namų, biurų, gamyklų, parduotuvių, ligoninių ir kt. Priežiūrai. Paprasta, patogu ir realiu laiku.

Nuotolinio valdymo pultas
Galite stebėti ir valdyti fotoaparatą iš bet kurios interneto naršyklės ("Internet Explorer", "Chrome", "Firefox", "Safari") arba naudodami specialią programinę įrangą, skirtą "Windows", "Android" ar "iOS", iš bet kurios pasaulio vietos.

Nuotolinis įrašymas kompiuteryje arba NGRR
Vaizdo kameros užfiksuotus vaizdus galite įrašyti kompiuteryje, internetu (su sąlyga, kad jis įjungtas įrašymo metu) arba NVR (jei jis įdiegė bent vieną HDD rinkinį į skaitymo ir rašymo režimą).

Lauke ir viduje
Produktą galite naudoti vidaus ir lauko erdvių stebėjimui. IP66 apsaugos klasė garantuoja kambario interjero komponentų izoliaciją nuo drėgmės ir dulkių.

Suderinamas tiektuvas
Jei fotoaparatą naudojate autonominiu režimu, rekomenduojame naudoti 12V 2 A suderinamą tiektuvą arba modelį iš PNI Feeder 220V - 12V 5A stebėjimo kameroms ir DVR (produkto kodas: PNI-ACCTVALIM).



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.