FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Šis kūno rengybos rinkinys sukurtas specialiai vyresniems nei 5 metų vaikams. Tai gali padėti vaikams sportuoti ir įgyti formą. Vaikų kūno rengybos ranka turi praktinę funkciją, kad jūsų vaikai galėtų ir veiktų kiekvieną dieną. Tai bus geriausias būdas pritraukti vaikus į geriausią vietą.

Eg s day activit sk vet : 24 r s activit sk vet automatiškai apgamai vaikai l p seit, t vols eisena s el burnt kal ri it. 14 cam kenys gi m dot t support.

Suderinamas su iOS 9.0 arba Android 6.0 ar naujesniais išmaniaisiais telefonais (nesuderinamas su PC, iPad ar tlag baker).

Širdies ritmo stebėjimas : Automatiškai stebėkite savo vaikų kasdienį širdies ritmą ir peržiūrėkite vaikų širdies ritmo diagramą programoje. Širdies ritmas taip pat gali skambėti žadintuvu. Kai širdies susitraukimų dažnis m viršija pusę šešių rt, jis vibruoja ssel eml vaikams.

Miego stebėjimo priemonė: automatiškai stebėkite savo vaikų miegą ir programoje rodykite miego duomenis, kad geriau suprastumėte vaikų miego būseną ir pagerintumėte tvarkaraštį.

IP68 v z ll design t s: IP68 v z ll s g leidžia vaikams sportuoti pasaulyje.

T bb ralap: Taip pat galima pamatyti T bb k l nb z ralap – visi labai mieli ir saviti, tinkantys vaikams, o vaikai gali pamatyti savo mėgstamą popieriaus lapą.

Tylus brestas ant jo: Ak r 10 brest r t is ll, kad jūsų vaikai būtų skatinami keltis, gerti vandenį, vartoti vaistus ir pan.

Chronometras įjungtas: Norėdami padėti vaikams mokytis ar mokytis, galite įjungti chronometro funkciją r. Šis įrankis padeda vaikams sekti ir optimizuoti savo mokymą ir kurtumą.

Fotoaparatas t vvez rl se: Galite tiesiogiai perduoti savo mobilųjį telefoną, kad jūsų vaikai galėtų mėgautis laimingu laiku ir šiomis brangiomis akimirkomis.

Smart rtes t s: Labai patogu, jei galite skaityti tiesiogiai savo mobiliajame telefone rtes t s t.

Super baterijos veikimo laikas: Visą pusę kelio galima naudoti iki 7 dienų.

K patogus t lt s: Naudokite USB įdėti į bep lt si m d, tiesiog l r t s ir prijunkite jį prie USB prievado ra chip v g t b rkuris USB prievadas į t lt s, visi kiti t k bel n lk l.

N gy k l n n z sz n ll kad p nt, minkštas s k patogus, 5-7,3 h vely riešo ra yra elfas r.

F bb funkcijos k

Širdies ritmo monitorius
Miego stebėjimas
L p ss ml l
Chronometras įjungtas
Tylus žadintuvas
Kalia s t a t ė :
Camera t vir ny t
Pirmadienis v s /SMS / muzika teml ranka

M specifikacijos

Surinktas produktas s lya
0.17 svaro

P n u s t a t ė :
S rgas k

Gy rt i m
WF-K6-IL-WM1

Gy rt
Sz nd ram

M surinkto produkto pievos (L × W × H)
5,50 x 3,15 x 1,18 h



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.