FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
16 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Reguliari kaina: 1299,99 złMūsų kaina: 999 Lt

Robotas dulkių siurblys ir šluostymasCleanTech TKG RVC 1003 AB [+specialus antibakterinis filtras]Belgijos prekės ženklas KalorikTai itin funkcionalus dulkių siurblys , skirtas tiek sausam, tiek šlapiam siurbimui. Valymas dar niekada nebuvo toks lengvas ir greitas! Šis prietaisas sukurtas taip, kad būtų kuo efektyvesnis ir palengvintų jus nuo kasdienių namų ruošos darbų. Visa tai, kad jūsų butas spindėtų švariai be jūsų pastangų. 

Parametrai / priedai galia 1400Patank talpa 0,3Lbaterijos talpa 2600mAh dulkių siurblio galia 40WHEPA filtrai / antibacterialoppilotdocking basemeasurements: 33.00 x 33.00 x 7.60 cm

Sausas ir šlapias siurbimas - vakuumas ir grindų plovimas viename. Dulkių siurblyje yra dulkių indas, taip pat vandens rezervuaras, todėl galite sustabdyti dulkes naudodami multifiltrų rinkinį ir plauti grindis - vieną kartą ir akimirksniu. Integruotas HEPA filtras išvalo išmetamą orą iki 99,95% - o tai svarbu alergiškiems žmonėms ir žymiai pagerina jų gyvenimo kokybę.  Kompaktiškas dizainas ir modernus dizainas daro šį dulkių siurblį ne tik praktiška valymo įranga, bet ir madinga namų programėle, kurią galite parodyti savo draugams. Siurbimo galia yra iki 1400 Pa , o tai leidžia greitai ir be jūsų dalyvavimo pašalinti net mažiausias priemaišas iš grindų.

Daugiafunkcinis nuotolinio valdymo pultas ir paprasti mygtukai garantuoja lengvą dulkių siurblio išdėstymą ir naudojimą - vos keli paspaudimai ir šepečių bei šluostės rinkinys padarys viską už jus - švariems kilimams ir blizgančioms grindims visame name. Filtras, padengtas specialia antibakterine medžiaga, yra unikalus priedas, sukurtas ir išbandytas Vokietijoje [taigi simboliu AB – AntiBacterial]Anti-susidūrimo ir kritimo jutikliai leidžia dulkių siurbliui veikti nesitrinant nuo baldų ar kitų kliūčių, o baigus darbus, prietaisas automatiškai grįžta į įkrovimo stotelę. Vienas prietaisas ir keli praktiniai pritaikymai - prietaisas leidžia siurbti paviršius tašku, taip pat galite jį naudoti, pavyzdžiui, laiptų ar sienų kraštams valyti, taip pat šepečių paviršiams šalia sienų.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.