FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Lengva sąranka: Mūsų "WiFi" tinklo plėstuvas suteikia jums lengvą ir greitą sąranką, nereikia jokios papildomos programos. Tiesiog prijunkite "Wi-Fi" kartotuvą prie maršrutizatoriaus per svetainę. Jei turite maršrutizatorių, kuriame įgalintas WPS, paspausdami WPS mygtuką galite išplėsti belaidžio ryšio aprėptį be jokių papildomų veiksmų.
Dviejų juostų stabilus signalas: Dviejų juostų technologija leidžia automatiškai pasirinkti aukštos kokybės dažnių juostas, kad būtų užtikrintas geriausias našumas. Jis siūlo iki 300 Mbps greitį 2.4 GHz dažnių juostoje ir iki 867 Mbps 5 GHz juostoje. Iš viso yra 1167 Mbps, sumažinant duomenų perdavimo nuostolius.
Didelis greitis: Įrengtos dvi išorinės antenos, duomenų perdavimo sparta yra iki 1200 Mbps. Tai padidina jūsų "WiFi" aprėpties diapazoną ir suteikia stiprų, patikimą "WiFi" signalą, todėl dirbdami galite išvengti vėlavimo ir buferio bei mėgautis HD srautiniu perdavimu, žaidimais, naršymu, transliavimu ir nepertraukiamu skambučiu.
Eterneto prievadas ir AP režimas: "WiFi" tinklo ilgintuvas gali veikti kaip įvesties arba išvesties įrenginys, dvipusis laidinis ryšys. Tai ne tik sustiprina jūsų signalą, bet ir yra puikus belaidis prieigos taškas. Didindami esamą "Wi-Fi" aprėptį, taip pat galite prijungti bet kurį laidinį įrenginį, pvz., išmanųjį televizorių, daugialypės terpės grotuvą, žaidimų konsolę ar kompiuterį, prie "WiFi" tinklo per Ethernet prievadus.
Universalus suderinamumas: Tinklo ilgintuvas veikia kaip belaidis tiltas, skirtas prijungti "iPhone", "iPad", "Android" įrenginius, "Smart TV", medijos leistuvą, žaidimų konsolę ar asmeninį kompiuterį. Šis platus suderinamumas užtikrina, kad jis veiktų su daugeliu įrenginių, todėl vartotojai gali išnaudoti visas tinklo ryšių galimybes.
Pagerinkite savo patirtį internete naudodami šį lengvai nustatomą dviejų juostų didelės spartos "WiFi" tinklo plėstuvą. Eterneto prievadas ir AP režimas suteikia papildomo ryšio ir lankstumo, o universalus suderinamumas leidžia visus įrenginius prijungti prie tinklo. Stabilus ir patikimas signalas, greitas duomenų perdavimas ir lengvas nustatymas užtikrina puikią patirtį visiems vartotojams.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.