WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Atraskite aukščiausios kokybės "Klausberg KB-7124" troškinimo indą, pagamintą iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kad būtų išskirtinis patvarumas.

Šis troškinys, turintis šiluminį dugną, skirtą efektyviam šilumos laidumui, greitai įkaista ir palaiko temperatūrą, užtikrindamas, kad jūsų maistas išliktų šiltas.

Sukurtas universalumui, jis tinka įvairiems šilumos šaltiniams, įskaitant elektrines, dujines, stiklines, keramikos, halogenines ir indukcines kaitlentes.

Troškinys skatina sveikus maisto gaminimo būdus, leidžiančius paruošti maistą su minimaliu vandens kiekiu ir mažiau riebalų, išsaugant vitaminus, mineralus ir skonį - idealiai tinka dietiniams meniu, nes tam reikia mažiau druskos.

Šis virtuvės reikmenys, aprūpinti praktišku liejimo ratlankiu, kad būtų išvengta lašėjimo ir nešildymo rankenų, sujungia funkcionalumą su elegancija.

Lengvai prižiūrimas, sklandus dizainas apsaugo nuo maisto ir riebalų likučių kampuose, o valymas yra paprastas rankiniu būdu arba indaplovėje. 3,5 litro talpos ir 20 cm skersmens šis troškinys yra būtinas bet kuriai virtuvei.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.