FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
15 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


"Intelligence DAB+" virtuvės radijas, "Alexa" valdymas balsu, "Spotify", BT, sidabras
Išmanusis virtuvės radijas su protingu dizainu: "Auna's Intelligence DAB+" įtikina kaip efektyvus, daugiafunkcinis ir kompaktiškas kompanionas virtuvėje.
Dėl kompaktiškų matmenų ir išmanios dvigubo montavimo koncepcijos universalus DAB+/FM radijas su 5 W RMS gali būti dedamas po spintelėmis ir virtuvės lentynomis arba dedamas ant stalo. Radijas su įmontuota DAB+/FM antena priima visas skaitmenines radijo stotis be jokių trukdžių, be analoginio signalo.
"Auna Intelligence DAB+" virtuvės radijas taip pat yra išmanusis įrenginys jūsų namuose: čia nereikia spausti jokių mygtukų, nes "Alexa" balso paslauga leidžia veikti naudojant balso komandas: "Alexa", leiskite muziką! Pavyzdžiui, viena iš daugelio garso srautinio perdavimo paslaugų, prie kurių "Intelligence DAB+" išmaniojo lizdo radijas gali prisijungti per WLAN: Galite be jokių problemų naudoti "Amazon Music", "Audible", "Pandora", "TuneIn" ir kt. Turėdami tinkamą "Amazon" paskyrą, mes, žinoma, turime visas "Alexa" balso paslaugos funkcijas: leiskite sau prisiminti terminus, klausytis mėgstamos muzikos, gauti informacijos apie orą, leiskite sau atsakyti į klausimus ar juoktis klausydamiesi anekdotų apie Chucką Norrisą - "Alexa" funkcijos kasdien turtėja, palengvindamos kasdienį gyvenimą.
Naudojant "TuneIn Intelligence" srautinio perdavimo paslaugą, "auna DAB+" tampa internetiniu radiju, leidžiančiu skaitmeniniu būdu priimti tūkstančius radijo stočių iš viso pasaulio ir klausytis jų be triukšmo ar trukdžių. Tiems, kuriems to nepakanka, jie gali naudoti išmaniojo radijo savybes kaip "Bluetooth" imtuvą, susiedami jį su muzikos failų bankais savo išmaniajame telefone, planšetiniame kompiuteryje ar MP3 grotuve.
Išmanusis ir universalus įrenginys gali būti natūraliai naudojamas per "Linkplay" taip pat "Multiroom" režimu, taip sukuriant "Multiroom" aplinką. Galima susieti maks. 6 tinkami prietaisai, užtikrinantys ne tik muziką visame bute, bet ir perkeliantys juos ten, kur esate. Norėdami valdyti "Multiroom" tinkle arba prisijungti prie "Premium" paskyros "Spotify Connect", naudokite paprastą "Auna" "Intelligence" programą, prieinamą tiek "iOS", tiek "Android" įrenginiams. Pagrindines funkcijas taip pat galima valdyti tiesiogiai įrenginyje, naudojant lengvai valdomus mygtukus.
Nesvarbu, ar ryte gurkšnojate, gaminate maistą ar ilsitės vakare: naudodamiesi "Intelligence DAB+" virtuvės radiju, visada būsite geriausia pramoga.
Atminkite, kad šiame įrenginyje Alexa veikia tik su aktyvia vokiečių, anglų ar JAV "Amazon" paskyra.

Pagrindinė informacija:

Maksimalus klausymosi malonumas: tūkstančiai radijo stočių lengvai pasiekiamos per DAB+ / FM radiją ir "Tuneln" srautinio perdavimo paslaugą
Išmanusis įrenginys: "Alexa" balso paslauga ir valdymas balsu per "Amazon Alexa"
Garso transliacija: iš "Amazon Music", "Audible", "Pandora", "TuneIn" ar "Spotify Connect".
Protingas ir lengvas montavimas: kompaktiškas montavimas ant spintelių ir virtuvės lentynų dėl DSS išdėstymo
Stalviršio galimybė: kaip stilingas stovintis įrenginys
Belaidis ir patogus: "Blueutooth" funkcija, skirta garsui transliuoti iš išmaniojo telefono, nešiojamojo kompiuterio ar planšetinio kompiuterio
"Auna Intelligence" programa: norėdami valdyti kelių kambarių tinklą ir "Spotify Connect" ryšį
Viskas akyse: išvalykite LCD ekraną su foniniu apšvietimu
Visa galia: 5W RMS monofoninis garsiakalbis

Apgyvendinimo įstaigos:

DSS išdėstymo koncepcija
Pridedamas išmanusis įmontuotas įrenginys
Radijas DAB+/FM
"Bluetooth" funkcija
"Alexa Voice Service" reikalinga tinkama "Amazon" paskyra
Alexa: susitikimų priminimai, orų informacija, mėgstamos dainos, atsakymai į klausimus ir kt.
Tinkamus įrenginius kelių kambarių bendrinimui galite rasti šiame puslapyje
Galimybė valdyti funkcijas tiesiai įrenginyje
10 atminties lizdų radijo stotims
LCD ekranas su foniniu apšvietimu
Spalva: sidabras
Išėjimo galia: 5W RMS
Maitinimas: 220–240 V ~ | 50/60 Hz

Matmenys: Matmenys: apie 18 x 6,5 x 20 cm (plotis x aukštis x gylis) Maitinimo kabelio ilgis: apie 1,50 mSvoris: apie 0,8 kg



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.