FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
1 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Wok indukcija 32,5 cm, wok keptuvė su nuimama medine rankena, anglinio plieno geležinis puodas su stikliniu dangteliu, nepadengtas, juodas
stoglangis 12233 32cm
Būklė: Prekė, visiškai nauja.
Vieneto kaina : 9,00 €
Vienetų skaičius ant padėklo: 96 vnt

Apie šį elementą

Aukštos kokybės anglinis plienas – Pagamintas iš aukštos kokybės anglinio plieno, paviršius apdorotas dviguba oksidacija ir azotavimu, o po aukštoje temperatūroje lydymo, poliravimo ir rafinavimo tris kartus užtikrina puikų ilgaamžiškumą ir atsparumą rūdims.
100 % netoksiškas – be dangos, 100 % be toksiškų cheminių medžiagų, tokių kaip PFOA ir PFOS. Kietumas keturis kartus didesnis nei paprastos geležies. Galima naudoti su bet kokia mentele ir valymo įrankiu, nesijaudinant dėl įbrėžimų ir deformacijų. Didėjant dažniui, wok keptuvė tampa nepridegančia danga.
Detalus dizainas – nuimama medinė rankena yra specialiai sukurta patogiam laikymui. Lengvai išardomas be įrankių. Pakabinamas žiedas skirtas pakabinimui laikyti ir lengvai džiovinamas. Pagalbinė rankena padeda perkelti arba laikyti wok keptuvę, ergonomiška neslystanti medinė rankena išlaiko ją vėsią gaminant aukštoje temperatūroje, tuo pačiu užtikrindama saugų ir patogų rankeną.
Energiją taupantis wok - plokščias pagrindas, tinkantis visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines, dujines, elektrines virykles, stiklo keramines virykles ir kt.; Wok keptuvės paviršius lygus ir blizgus, nelengvai prilimpa, gaminant sunaudojama mažiau aliejaus. Greitas ir tolygus šildymas.
Lengva valyti – prieš naudodami pagardinkite wok keptuvę, nes tinkamai naudojant ir prižiūrint, wok gali tapti fizine nepridegančia wok ir pasiekti greitą valymo efektą.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.