MAY SALE
-30%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Perjunkite į išmanųjį automatinį namų valymą

Du viename šlavimo ir šluostymo funkcija
2100Pa Galingas siurbimas
LDS lazerinė navigacija
Priedai ir eksploatacinės medžiagos
MultiMap palaikymas
Automatinis įkrovimas ir atnaujinimas
Išmanioji programa ir valdymas balsu
Apsaugos nuo kritimo ir susidūrimo jutikliai

Šlavimas ir valymas 2 viename

Šlavimo ir šluostymo režimas – veikia su baku „du viename“.
Tik šlavimas – 550 ml didelė dulkių dėžutė
Tik šluostymas – du viename bakas

Priedai ir eksploatacinės medžiagos
Lengva įsigyti eksploatacines medžiagas ir atsargines dalis, pvz., vidurinius šepečius, HEPA filtrą, drėgną ir sausą šluostę, valymo šepečius tiesiai iš Mi.com.
Pažangus žemėlapių sudarymas ir maršruto planavimas
Naujoji LDS lazerinė navigacijos sistema veikia su atnaujintu SLAM algoritmu, kad būtų galima sudaryti žemėlapius realiuoju laiku, greičiau, tiksliau ir ilgiau nuskaityti. Robotas sumaniai susidoroja su sudėtinga aplinka ir kruopščiai nuskaito visas grindis.

8 m – nuskaitymo diapazonas
6 × 360°/s – nuskaitymo dažnis
2016 m. kartai/s – atrankos dažnis
≤2 % – Tikslumo nuokrypis

MultiMap palaikymas
„Mi Robot Vacuum-Mop P“ gali sukurti ir saugoti iki 10 skirtingų žemėlapių jūsų dvipusiams / daugiaaukščiams namams. Ši išskirtinė atminties saugyklos funkcija atleidžia jus nuo nepatogumų, susijusių su visų aukštų atvaizdavimu kiekvieną kartą naudojant, todėl nebereikia rankinio darbo.
Automatinio įkrovimo ir atnaujinimo funkcija
Įrenginys gali automatiškai pereiti į įkrovimo tašką ir tęsti valymą nuo pertraukos taško, jei jam kada nors išsikraus akumuliatorius.

Tęsiamas nuo pertraukos taško
Automatinis įkrovimas

Ultimate Power Machine
Naudodami galingą 2100 Pa siurbimo galią ir aukščiausios klasės bešepetį variklį, galite greitai išvalyti dulkes ir šiukšles. Tai kartu su 3200 mAh baterija palengvina jūsų gyvenimą.
Įrengti apsaugos nuo susidūrimo, apsaugos nuo kritimo ir kiti didelio tikslumo jutikliai
12 didelio tikslumo jutiklių rinkinių padeda tiksliai pavaizduoti aplinką. Naudojamas apsaugos nuo susidūrimo ir apsaugos nuo kritimo jutiklio, prietaisas atlieka tikslią navigaciją, įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis, išvengia kritimo nuo laiptų ir išmaniai jaučia supančią aplinką.
Išmanusis elektroniniu būdu valdomas vandens bakas
Sukurtas su elektroniniu būdu valdomu siurbliu, jis turi 3 vandens tiekimo režimų pavaras ir vandens užsikimšimo prevencijos mechanizmą. Pasirinkite režimus pagal valymo intensyvumą ir norimų valyti grindų tipą.

Išmanusis elektroninis vandens bakas
3 vandens tiekimo pavaros
Elektroniniu būdu valdomas siurblys
Protingas vandens dozavimas

Išmanioji programa ir valdymas balsu
Prisijunkite prie „Mi Home“ programos ir išbandykite daugybę parinkčių, pvz., nuotolinio valdymo pultą, žemėlapių sudarymą realiuoju laiku, antrinį valymą, įrenginio niveliavimą, DND ir kt. Ji taip pat sukurta dirbti su „Google Assistant“ ir „Alexa“, todėl galite tai valdyti naudodami savo balsas.
Kraštų valymas
Prietaisu galima efektyviai išvalyti kampus. Naudodami „Mi Home“ programėlės parinktį „Siurbti išilgai kraštų“, galite greitai susieti savo namus, todėl žemėlapių sudarymo laikas sutrumpėtų 60 proc.
Taškų valymas – valoma pasirinktoje nurodytoje vietoje
Zonos valymas – „Mi Home“ programoje pasirinkite sritį ir įrenginys išvalys pasirinktą zoną
Planavimas
Nustatykite valymo laiką pagal savo poreikius
Modernus Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P yra šiuolaikinis stebuklas su neįtikėtinomis funkcijomis, kurios palengvina jūsų kasdienį gyvenimą nei anksčiau. Jame yra tokių funkcijų kaip šlavimas 2 viename ir šluostymas, kurios be vargo atlieka kasdienius darbus, pvz., šluoja, valo, šluoja ir valo. Jame yra LDS lazerinė navigacijos sistema, kuri veikia su patobulintu SLAM algoritmu, kad būtų galima sudaryti žemėlapius realiuoju laiku, greičiau nuskaityti ir ilgiau nuskaityti. „Mi Robot Vacuum-Mop P P“ ypatybės:JisRobotas turi profesionalų šluostymo kelio dizainą, specialiai sukurtą Indijai. namuose. Jame yra 12 rinkinių didelio tikslumo jutiklių, kurie padeda tiksliai vaizduoti aplinką. Jis taip pat maitinamas nuo susidūrimo ir kritimo jutiklio, jis įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis. Vakuuminis robotas turi galingą duomenų apdorojimo galimybę ir maitinamas iš Cortex-A7 procesoriaus ir Mali 400 GPU.Su galingu 2100Pa siurbimu ir išmaniu elektroniniu būdu valdomu vandens baku, šis robotas labai palengvina jūsų gyvenimą. Taip pat galite prisijungti prie Mi Home programos Norėdami ištirti daugybę galimybių, pvz., nuotolinio valdymo pultą, žemėlapių sudarymą realiuoju laiku, suplanuotą valymą, valymą vietoje ir kt. Taip pat galite pasirinkti sujungti, padalinti ar pavadinti patalpą valymui. Dinaminis kelio planavimas padeda sekti skirtingus kelius įvairiems režimams. Įrenginys gali automatiškai įkrauti ir atnaujinti, kai tik to reikia. Taip pat galite nustatyti virtualias sienas arba apribotas zonas aplink objektus, kad nereikėtų valyti draudžiamų zonų, tokių kaip kilimai ar prausyklos. Vakuuminis robotas turi galingą duomenų apdorojimo galimybę, jį maitina Cortex-A7 procesorius ir Mali 400 GPU.
Specifikacijos:

Pavadinimas: Mi Robot Vacuum-Mop P
Matmenys: Ø 350 X 94,5mm
Baterijos talpa: 3200 mAh
„Wi-Fi“: 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Veikimo laikas: 60-130 minučių
Svoris: 3,6 kg



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.