FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
5 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Veiksmingas antibakterinis muilas išleidžiamas ištiesus ranką
Bekontaktis dizainas yra sanitariškesnis / Veiksmingai naikina 99,9% visų mikrobų / Drėkinantys ir patogūs augalų ekstraktai
* Apima muilo dozatorių × 1
„Mi“ automatinio muilo dozatoriaus rinkinys, 2018 m. „Gero dizaino apdovanojimo“ laureatas
Kaip bekontaktis automatinis muilo dozatorius, užtikrina nuoseklų ir veiksmingą valymą, kartu taupant laiką ir vandenį. Kompaktiškas, minimalistinis ir paprastas dizainas puikiai tinka bet kokiam vonios kambariui ar virtuvei ir suteikia aukštos kokybės bei elegantiško plovimo rankomis patirtį.
—— Gero dizaino apdovanojimo komitetas
Automatinis, bekontaktis muilo dozatorius Rūpinasi visa šeima
Norėdami apsaugoti savo šeimos sveikatą, pradėkite nuo šios naujos rankų plovimo patirties. Dabar tiesiog ištieskite rankas ir gausite tirštą muilą, kuris veiksmingai valo rankas ir švelniai apsaugo. Dėl didelio afiniteto burbuliukų net jūsų vaikai pamils plovimą rankomis.

Artimumo infraraudonųjų spindulių indukcija
Greitas muilo dozavimas per 0,25 sekundės

Gausūs mikro dydžio burbuliukai giliam odos valymui, kurie prasiskverbia į jūsų poras.
Nustatykite dujų ir skysčio putų santykį tarp 12: 1[2]. Putos yra tankios, stipriai sukimba, kai praeina per mikrometro dydžio skylę su dviejų pakopų atskyrimo filtru. Smulkios, tankios putos pakankamai padengia odos epidermį ir patenka į smulkias poras, kad giliai išvalytų.
Veiksmingai slopina kasdienes bakterijas, kurių antibakterinis lygis siekia iki 99,9 %[3]
Autoritetingos laboratorijos tyrimais įrodyta, kad jis gali veiksmingai slopinti E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans ir kitas įprastas kasdienes bakterijas, slopindamas iki 99,9 %, kad būtų veiksmingai apsaugota visa šeima.
Šiek tiek rūgštinės formulės pH lygis panašus į odos pH[4]Švelni, jautri odos priežiūra be tempimo.
Mažo rūgštingumo formulė turi tokią pačią pH vertę kaip ir žmogaus odos, todėl ilgalaikis naudojimas nepažeidžia odos pH balanso, o rankos lieka švelnios ir glotnios. Pridėtas glicerinas yra švelnios tekstūros, pagamintas iš natūralių aliejų ir drėkina rankas.
Natūralus augalų ekstraktas yra gaivus ir malonus
Kvapas LMR natūraliu augalų ekstraktu iš Prancūzijos.
Amino rūgščių rankų dezinfekavimo priemonė
Žaliavos, įskaitant švelnios tekstūros natūralų kokosų aliejų ir aminorūgštis, užtikrinančios ilgalaikę drėgmę ir nesustingimą. Kvapas sudarytas iš pakalnutės, su saldžiomis apelsinų žiedų natomis. Tekstūra švelni. Drėkinantis, gaivus vaisių kvapas yra tarsi gėlės vandenyje, kurios susijungia į vieną malonų aromatą.

Viršutinės natos: pakalnutė, apelsinų žiedai, mandarinas
Kūno natos: kriaušės, obuoliai, agurkai
Pagrindinės natos: Peru balzamas

Tikslus dozavimas, kad vieno buteliuko užtektų ilgam
Išleidžiamas kontroliuojamas muilo kiekis. Turtingos putos palieka švarias rankas, jas lengva nuplauti, nepaliekant likučių.320 ml didelė talpaPateikia visai šeimai iki 50 dienų naudojimo ir iki 400 muilo dozavimo ciklų. [5]
Didelio našumo mikro variklis Tylesnis ir mažas energijos suvartojimas
Didelio efektyvumo mikrovariklis su guma slopinančia struktūra užtikrina didelio efektyvumo muilo dozavimą ir yra tylus, kad nesukeltų triukšmo. Išmanioji šviesos indukcinė konstrukcija sumažina energijos sąnaudas. Keturios AA baterijos gali suteikti visai šeimai iki 9 mėnesių naudojimo. [6]
Klasikinis minimalistinis dizainas Kompaktiškas dizainas puikiai tinka bet kokiai aplinkai
Klasikinio minimalistinio dizaino, idealiai tinka vonios kambariui ir virtuvei. Dozatoriaus korpusas turi aukštos kokybės matinį paviršių, skaidrus, kad būtų paprasta stebėti muilo lygį.

Kompaktiškas korpusas, laisvai stovintis
Atsparus purslams[7]
Ekologiškos medžiagos[8]

Laikykitės Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijų Laikykitės sveikos rankų plovimo higienos

Indukcinis muilo dozatorius
Patrinkite delnus kartu
Delnais patrinkite nugarą
Sujunkite pirštus
Pasukite nykščius
Patrinkite pirštų galiukus
Nuplaukite švariu vandeniu

Atkreipkite dėmesį: nedaugelis vartotojų gali patirti alerginę reakciją į šį produktą, tokiu atveju kreipkitės skubios medicinos pagalbos.
[1]Bandymo duomenys iš Xiaowei laboratorijos, po bandymų ilgiausias laikas, reikalingas muilo dozavimui, yra 0,25 sekundės.[2]Bandymo duomenys iš Xiaowei laboratorijos, bandymo rezultatai parodė 12:1 kambario temperatūroje (25 ℃).[ 3]Antibakterinis rodiklis iki 99,9 % reiškia iki 99,9 % antibakterinį poveikį E. coli, Staphylococcus aureus ir Candida albicans bandymo sąlygomis. Rezultatai yra tik nuoroda. Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd. išduota antibakterinio greičio bandymo ataskaita, ataskaitos Nr.: JKW180227-04.[4]pH vertės antibakterinio rankų dezinfekavimo priemonės tyrimas, atliktas Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., ataskaitos Nr. .: JKW180227-04. Šanchajaus DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc. atliktas aminorūgščių dezinfekavimo priemonės pH vertės testas, ataskaitos Nr.: SDP-R-20180903-9.[5]Xiaowei Biological Laboratory bandymo duomenys, apskaičiuoti remiantis prielaida o



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.