FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


G formos jutiklis: gali pajusti net 50 g svorio pokyčius
Didelio tikslumo BIA lustas: lengvai išmatuoja kūno riebalų procentą
13 kūno sudėties metrikų: supraskite savo fizinę būklę
Pusiausvyros testas: Atsistokite ant vienos kojos užmerktomis akimis

Ar esate sveiko svorio? Tai priklauso ne tik nuo jūsų kūno svorio
Paprastai kūno svorį naudojame kaip vienintelį matą, skirtą nustatyti, ar žmogus turi perteklinį ar per mažą svorį, tačiau tai nėra tikslu. Kadangi riebalai užima tris kartus daugiau vietos nei raumenys, žmonės, turintys per daug riebalų, atrodys labiau antsvorio.
Todėl kūno riebalų procentas yra matas, leidžiantis nustatyti, ar žmogus turi perteklinį ar per mažą svorį. Tiksli, išsami kūno riebalų skalė taip pat gali padėti geriau suprasti savo kūną.
Svarbiausias skalės prioritetas yra tikslesnis matavimas
G formos mangano plieno jutiklis gali pajusti net 50 g svorio pokyčius, todėl Mi Body Composition Scale 2 matavimai yra tikslesni. Svėrimas taip pat palaiko perjungimą tarp jin, kilogramų ir svarų, kad būtų lengviau skaityti.
Išsamesni duomenys Turėtumėte geriau suprasti savo kūną
Didelio tikslumo BIA riebalų matavimo lustas gali išmatuoti 13 kūno sudėties metrikų, įskaitant kūno svorį, KMI, kūno riebalų procentą, raumenų masę, drėgmės lygį, baltymų kiekį, visceralinių riebalų įvertinimą ir bazinę medžiagų apykaitą, kad būtų galima visapusiškai suprasti jūsų fizinę būklę. .

Svoris
KMI
Kūno riebalų procentas
Raumenų masė
Drėgmės norma
Baltymų norma
Visceralinių riebalų įvertinimas
Bazinis metabolizmas
Kaulų masė
Fizinis amžius
Idealus svoris
Kūno tipas
Sveikatos balas

Dinaminis svėrimas, statinis matavimas Vienos dvejopo naudojimo svarstyklės yra efektyvesnės
„Mi Body Composition Scale 2“ gali išmaniai perjungti dinaminio ir statinio svėrimo režimus. Mažiausias svarstyklių svoris yra 100 g. Galite ne tik sverti dinaminiu režimu, bet ir statiniu režimu išmatuoti tokių daiktų kaip vaisiai, daržovės ir siuntiniai svorį.
Pusiausvyros testas Atsistokite ant vienos kojos užmerktomis akimis
Pusiausvyra yra pagrindinis fizinis gebėjimas. Pagerinus pusiausvyrą galima sumažinti griuvimų ir sąnarių traumų riziką. Dabar jums tereikia stovėti ant „Mi Body Composition Scale 2“ ant vienos kojos užmerktomis akimis, kad sužinotumėte apie savo stiprybę ar silpnumą šiame gebėjime.
Bluetooth Low Energy 5.0Naudoja 4 baterijas, kurios veikia iki 12 mėnesių
„Mi Body Composition Scale 2“ turi „Bluetooth Low Energy 5.0“. Naudojant su programa „Mi Fit“, ji gali greitai perduoti kūno duomenis, tokius kaip svoris ir kūno riebalų procentas. Jis taip pat gali protingai nustatyti, kada skirtingi žmonės matuojasi.

Palaiko 16 žmonių duomenų įrašus
Naudokite lankytojo režimą, kad nepaliktumėte pėdsakų

Paprastas išorės dizainas
„Mi Body Composition Scale 2“ yra paprastos, tvarkingos, tačiau meniškos išvaizdos. Dizaino estetika slypi detalėse.

Lygios, suapvalintos kreivės su rafinuota apdaila
Šiltas baltas sustiprintas stiklas su nefrito išvaizda
Paslėptas integruotas LED ekranas

Pastaba:[1] Šis gaminys nerekomenduojamas žmonėms, turintiems širdies stimuliatorių ar kitus medicininius implantus. Kūno sudėties tyrimų duomenys gali skirtis profesionaliems sportininkams, nėščioms moterims ir nedaugeliui kitų ypatingų atvejų. [2] Norint įjungti „Mi Body Composition Scale 2“, reikia 5 kg svorio. Svarstyklių režimą galima naudoti įjungus mašiną. [3] Būtinai atmerkite akis ir atsistokite ant abiejų kojų, jei jaučiate, kad prarandate pusiausvyrą. Ši funkcija netinka žmonėms su bloga pusiausvyra, įskaitant nėščias moteris, pagyvenusius žmones arba tuos, kurie kenčia nuo vestibuliarinės funkcijos sutrikimo. [4] Baterijos veikimo trukmės duomenis išmatavo „Huami Technology Laboratory“. Tris kartus per dieną buvo matuojamas riebalų kiekis, du kartus per dieną sveriami smulkūs daiktai, o pusiausvyros testai (stovint ant vienos kojos užmerktomis akimis) buvo atliekami kartą per septynias dienas, naudojant gamyklinius numatytuosius nustatymus, esant 22°C kambario temperatūrai. Faktinio naudojimo metu akumuliatoriaus veikimo laikas priklauso nuo įvairių veiksnių, pvz., sąrankos, veikimo ir naudojimo aplinkos, ir gali skirtis nuo laboratorinių tyrimų.
Specifikacijos:

Matmenys: 300 x 300 x 25 mm
Produkto pavadinimas: Mi Body Composition Scale 2
Svėrimo vienetai: Jin / kg / lb.
Išorinė medžiaga: sustiprintas stiklas + ABS inžinerinis plastikas
Darbinė temperatūra: nuo 0°C iki 40°C
Svoris: 1,7 kg
Matavimo diapazonas: nuo 100 g iki 150 kg
Minimalus skalės padalijimas: 50 g
Belaidis ryšys: Bluetooth 5.0
Maitinimas: keturios 1,5 V AAA baterijos
Įrenginio reikalavimai: veikia įrenginiuose, kuriuose naudojama „Android 4.4“ / „iOS 9.0“ arba naujesnė versija („iPhone 5s“ arba naujesnė versija) ir palaikoma „Bluetooth“ 4.0 arba naujesnė versija



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.