FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
21 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Kompaktiškas ir lengvas greitas džiovintuvas
9,5 cm itin trumpas korpusas / 20 m/s itin didelis oro srautas / 50 milijonų neigiamų jonų / 57°C išmanusis temperatūros valdymas
Patogus laikyti, lengvas ir patogus kelionėje
Naujoviška struktūra yra su itin trumpu apvalkalu, ne ilgesniu nei lūpų dažų lazdelė, todėl patogu suimti. Lengvai atsineškite jį su savimi keliaudami, kad užtikrintumėte daugiau.

Lūpų dažų ilgis*
Lengvas korpusas

Turboventiliatoriaus mentės užtikrina stiprų ir stabilų oro srautą
Remiantis orlaivių turbininių variklių veikimo principu, unikalus dizainas su lenktomis mentėmis ir oro išleidimo anga sumažina vėjo energijos nuostolius ir efektyviai padidina oro greitį. Didelio našumo variklis sukuria stiprų oro srautą, kuris greitai išgarina drėgmę, nereikalaujant aukštos temperatūros.

20 m/s m/s – didelis oro srautas*
7 ašmenų peiliukai – sparno formos peiliukai

Patogi temperatūra jūsų plaukams apsaugoti
Temperatūra aptinkama 60 kartų per sekundę, o rezultatas tiesiogiai siunčiamas į mikroprocesorių, kad būtų galima reguliuoti oro temperatūrą realiu laiku ir užtikrinti, kad temperatūra išliktų stabili 57 ℃. Mokslinė temperatūros kontrolė apsaugo nuo plaukų pažeidimo ir padeda jūsų plaukams išlaikyti sveiką blizgesį.
Iš L'Oréal Arts Ambassador sužinokite, kaip tinkamai džiovinti plaukus
Jasonas sakė: „Judinant plaukų džiovintuvą žemyn džiovinimo metu plaukai tampa lygesni ir mažiau pažeidžiami. Turėtumėte išlaikyti bent 10 cm atstumą tarp oro išleidimo angos ir plaukų. Vasarą rekomenduojama temperatūra yra 57 ℃. geriau apsaugo plaukus“.
JASON CUI, L'Oréal meno ambasadorius, buvęs Hermès, LV ir Dior mados šou Kinijoje vyriausiasis stilistas ir oficialus Harper's Bazaar stilistas.
Greitai išdžiovinkite nepažeisdami plaukų ir palikite dirbti gaiviai
Ne visi plaukų džiovintuvai gali pasiekti 6,1 g/min* džiovinimo greitį. Stiprus oro srautas leidžia greitai išgaruoti drėgmei, todėl sutrumpėja plaukų džiovinimo laikas, tiek anksti ryte, tiek prieš miegą.

Ankstyvas rytas – Sutrumpina plaukų džiovinimo laiką ir suteikia gaivų rytą
Prieš miegą – greitai išdžiovina ir apsaugo plaukus, kad gerai išsimiegotų

Švelnesni ir žvilgantys plaukai
Integruotas jonų generatorius stipriu oro srautu gali išskirti net 50 milijonų neigiamų jonų, o tai sumažina statinę elektrą, apsaugo nuo garbanos, išlygina plaukų odeles ir suteikia plaukams žvilgančio blizgesio. Jis taip pat leidžia greitai ir švelniai išdžiūti, kad pagerintų jūsų plaukų būklę.

50 milijonų neigiamų jonų*
Išlygina plaukų odeles
Neutralizuoja statinę elektrą

Labiau valdykite, kaip džiovinate plaukus. Išsaugokite temperatūros nustatymus, kad būtų patogiau
Leidžia laisvai perjungti karštą ir šaltą orą ir geriau valdyti oro greitį. Tiesiog paspauskite ir paspauskite, kad pradėtumėte, ir pasirinkite iš trijų temperatūros nustatymų, kad oro srautas būtų sklandus ir patogus. Naudojama temperatūra bus automatiškai išsaugota ir įjungta kitą kartą, kai ją naudosite.
Rankena suteikia jums patogų lietimo pojūtį
UV danga yra atspari nešvarumams ir yra minkšta, todėl patogiai suimsite.
Sumažintas triukšmas džiovinant plaukus
Oro srauto pasipriešinimas transmisijos metu sumažinamas, kad būtų efektyviai valdomas triukšmas. Dėl švelnesnio garso ir stipresnio oro srauto jūs ir jūsų šeima galėsite mėgautis malonesniu plaukų džiovinimo pojūčiu.
Kelios apsaugos nuo perkaitimo užtikrina didesnį saugumą
NTC realiu laiku nustato išeinančio oro temperatūrą. Pasirinkti didelio tikslumo elementai gali automatiškai įjungti apsaugą nuo perkaitimo ir išjungti maitinimą esant aukštai temperatūrai. Ypatingais atvejais, siekiant užtikrinti saugumą, suveikia saugiklių apsauga.

NTC temperatūros aptikimas
Apsauga nuo perkaitimo
Saugiklio apsauga

Rafinuotos detalės, išradingas dizainas

360° dviejų sluoksnių nudegimo antgalis – saugus ir greitas formavimas
Pakabinamas kablys – lengvai laikomas
Ergonomiška rankena – patogi rankena
Sustiprintas maitinimo laidas – Izoliuoja šilumą ir atlaiko aukštą temperatūrą

*Lūpų dažų ilgis: apvalkalo ilgis prilygsta lūpų dažų lazdelei („Dior Lip Tattoo“). *20 m/s didelis oro srautas: didžiausias oro greitis esant stipraus šalto oro režimui, išmatuotas esant vardinei įtampai, kai atstumas tarp bandinio produkto oro išleidimo angos ir bandymo įrenginio oro įleidimo angos yra 10 cm. *57 ℃ išmanusis temperatūros valdymas: temperatūrų skirtumas buvo ±8 ℃, kai pavyzdinis produktas buvo išbandytas esant skirtingoms aplinkos temperatūroms ir skirtingam oro greičiui naudojant standartinį 53 taškų temperatūros testavimo įrenginį, kai bandymo aplinkos temperatūra nustatyta 15 ℃/20 ℃. /25 ℃/30 ℃, oro greitis nustatytas esant stipriai / minkštai žemesnei nei 57 ℃ temperatūrai, o temperatūros jutiklis yra 10 cm atstumu nuo oro išleidimo angos. * Džiūvimo greitis 6,1 g/min.: vertė buvo išmatuota esant 24,3 ℃ temperatūrai ir 52 % santykiniam drėgniui, gaminiui nustatytas didelio oro srauto ir karšto oro režimas, o bandymo audinys padėtas 10 cm atstumu nuo oro. pavyzdinės produkcijos išleidimo anga



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.