FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
21 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Dinamiška garso kokybė, tinkanti visur, kur darote Atsparus vandeniui ir dulkėms / ilgas baterijos veikimo laikas / Bluetooth 5.0 / dvigubas garsas
Kompaktiškas, nešiojamas ir lengvas
Mi nešiojamasis Bluetooth garsiakalbis yra pakankamai mažas, kad jį būtų galima nešiotis krepšyje arba laikyti delne. Kiekvienas garsiakalbis sveria tik tiek, kiek Mi 9 Pro mobilusis telefonas, todėl galite pasiimti muziką bet kur, nesijausdami prislėgti.
Sudėtingas dizainas paslepia viską, išskyrus dinamišką garsą
Kompaktiškas, bet galingas salono dizainas apima dvigubus garsiakalbius su retųjų žemių magnetais, kanadietišką ilgo pluošto diafragmą ir pasyvųjį radiatorių, leidžiantį garsiakalbiui atkurti muziką akinančia garso kokybe, kad būtų galima maksimaliai jaustis ir mėgautis.

Dvi tvarkyklės su retųjų žemių magnetais – galingi magnetai užtikrina didelį jautrumą ir tikroviškas detales.
Kanados ilgo pluošto diafragma – tinkamas slopinimas slopina kūgio skilimą, kad garsas būtų aiškus ir natūralus.
Pasyvus radiatorius – sustiprina gilų žemų dažnių ir žemų dažnių atkūrimą, kad garso tekstūra būtų geresnė.

IP67 įvertinimas* ramybei
Mi nešiojamasis Bluetooth garsiakalbis yra įvertintas 5 atsparumo dulkėms ir vandeniui lygiu, o tai reiškia, kad vidiniai komponentai yra apsaugoti nuo prakaito, lietaus ir dulkių, todėl galite jaustis saugūs nešiodami jį bet kur.
10 valandų baterija, kad galėtumėte mėgautis ilgiau
Mėgaukitės iki 10 valandų* muzika visiškai įkrovę naudodami didelę 2000 mAh bateriją. USB-C įkrovimo prievadas palaiko kištuko nukreipimą aukštyn arba žemyn, kad būtų galima greičiau ir lengviau įkrauti. Didesnė galia ir ilgesnis akumuliatoriaus veikimo laikas reiškia, kad muzika skamba ilgiau, kai išeinate.
„Bluetooth 5.0“ – greitas ir stabilus ryšys
Mėgaukitės belaidžiu ryšiu su integruotu Bluetooth 5.0 lustu, kuris užtikrina suderinamumą su daugybe įrenginių, stabilų signalą, greitą perdavimo greitį ir galingą trikdžių mažinimą.
Dvigubas garsas* stereo garsui
Mi nešiojamasis Bluetooth garsiakalbis palaiko tikrą belaidį stereo ryšį. Tai leidžia sujungti du garsiakalbius į belaidę stereo konfigūraciją, o du garsiakalbiai yra dešinysis ir kairysis garso kanalai, kad klausymas būtų įspūdingesnis.
Aiškesnis garsas geresniems pokalbiams
Atsiliepkite į skambučius ir padėkite ragelį vienu prisilietimu ir mėgaukitės aiškiu, natūraliu skambučio garsu dėl integruoto mikrofono su dideliu jautrumu ir signalo ir triukšmo santykiu bei integruotu aido panaikinimu.
* Atsparumo dulkėms ir vandeniui bandymo įstaiga: Šendženo metrologijos ir kokybės tikrinimo akademija; Bandymo ataskaita: WTI96003463. *Garsiakalbio baterijos veikimo trukmės bandymo sąlygos: garsiakalbis gali leisti muziką iki 10 valandų vienu režimu, kai garsumas yra 60% visiškai įkrautas. Duomenys gali skirtis priklausomai nuo aplinkos ir naudojimo sąlygų. Bandymų įstaiga: MORLAB laboratorija. Ataskaitos numeris: SZ19110107A01. *Dvigubas garso ryšys reikalauja, kad abu prijungti įrenginiai turėtų šią galimybę. Mi nešiojamasis Bluetooth garsiakalbis parduodamas kaip vienas garsiakalbis; Galima įsigyti du, kad galėtumėte naudotis dvigubo garso ryšio funkcija. Norint pasiekti geriausią belaidį stereofoninį poveikį, rekomenduojama du prijungtus garsiakalbius pastatyti 0,5–1,2 metro atstumu vienas nuo kito. *Prieš įkrovimą įsitikinkite, kad įkrovimo prievade nėra skysčių ir pašalinių daiktų. Kad vanduo nepatektų į įkrovimo prievadą, naudodami garsiakalbį sandariai uždarykite guminį įkrovimo prievado dangtelį. *Jei garsiakalbis sušlapo, kuo greičiau jį išdžiovinkite, kad jis veiktų ir būtų geros būklės.
Specifikacijos:

Gaminio modelio nr.: XMYX04WM
Gaminio matmenys: 86 × 86 × 45 mm
„Bluetooth“ profiliai: HFP/A2DP/AVRCP
Baterijos talpa: 2000 mAh
Atsparumas dulkėms ir vandeniui: IP55
Įvesties parametrai: 5V 1A
Kitos funkcijos: dviguba garso jungtis
Produkto grynasis svoris: 185 g
„Bluetooth“ versija: Bluetooth 5.0
Ryšio diapazonas: 10 m (atvira erdvė be kliūčių)
Nepertraukiamo atkūrimo laikas: 10 valandų (60 % garsumo)
Įkrovimo prievadas: USB-C
Įdiegti standartai: Q/WMSX 010-2018



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.