FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Itin trumpas atstumas – didžiulis ekranas jūsų namams

Itin trumpas metimo atstumas, tvirtinamas prie sienos
Didžiulis 150 colių projekcijos plotas
ALPD 3.0 lazerinio šviesos šaltinio technologija
Didelis spalvų tikslumas ir ryškumas.
3000:1 natūralus kontrastas
Integruotas „Google Assistant“ / „Google Android 8.1“ TV turinys

* „Xiaomi Laser Projector“ gali rodyti tradicines kabelinės televizijos programas per TV imtuvą, pvz., TV priedėlį arba IPTV priedėlį. Jis negali tiesiogiai priimti transliuojamų televizijos signalų.
Japonijos 2017 m. gero dizaino apdovanojimo laureatas
Japonijos gero dizaino apdovanojimai, „iF Design Award“, „Red Dot Award“ ir „IDEA Award“ yra žinomi kaip keturi pagrindiniai pasauliniai dizaino apdovanojimai.
Tai pirmasis pasaulyje itin trumpas židinio lazerinis projektorius su ALPD technologija, užtikrinančiu iki 150 colių Full HD raišką 50 cm atstumu, dideliu kontrasto santykiu – 1500 liumenų ir 3000:1, o gaminio tarnavimo laiką – 20 000 valandų. Šiame aukštųjų technologijų gaminyje naudojama kompaktiška ir minimali „dėžutės“ dizaino kalba ir išlaikomas stilistinis suderinamumas net su „Bluetooth“ nuotolinio valdymo pultu. Valdykite įrenginį iš bet kurios kambario vietos. Balsu suaktyvinami padėjėjai gali greitai rasti programas arba suteikti kitų interaktyvių žiūrėjimo funkcijų.
- Gero dizaino apdovanojimo vertinimo komisija
Masyvus ekranas Jūsų namams
„Xiaomi Laser Projector“ gali projektuoti net 150 colių ekraną. Įveskite privatų teatrą į savo namus.
Didžiulė 150 colių projekcijos zona Paverskite savo namus privačiu kino teatru
Lengvai sureguliuokite ekrano dydį iki 80–150 colių.
Patirkite įtraukiantį malonumą žiūrėdami filmą, klausydamiesi koncerto ar žaisdami žaidimą didžiuliame ekrane.
Itin trumpas atstumas Projektuokite didelį ekraną net iš arti
Naudojamas 0,233:1 itin trumpo židinio objektyvo dizainas, kad būtų išvengta tradiciniams projektoriams reikalingo ilgo nuotolio projekcijos nepatogumų. „Xiaomi Laser Projector“ gali būti 1,97–19,7 colio atstumu nuo ekrano paviršiaus televizoriaus spintelėje arba pritvirtintas prie sienos. Nereikia spręsti sudėtingų laidų ar kliūčių.

1,97" ~ 19,7" nuo ekrano paviršiaus
Lengva judėti
Nereikia specialių laidų

Kino kokybė
„Xiaomi Laser Projector“ yra 3000:1 kontrastas, panašus į tai, kas yra kino teatruose. Kai raudonos šviesos santykis siekia 16–18%, spalvos yra ryškios ir ryškios.
ALPD 3.0 lazerinio šviesos šaltinio technologija
Su nauja Appotronics* lazerinio ekrano technologija ALPD 3.0, kuri pirmauja rinkoje pagal ekrano spalvas, kontrastą ir ryškumą. Ne tik nuotraukos yra ryškios ir aiškios, ALPD 3.0 leidžia mums pailginti gaminio tarnavimo laiką ir sumažinti įrenginio dydį.
* Appotronics yra pasaulyje pirmaujanti didelio ryškumo lazerinio fosforo technologijos novatorius. Šią technologiją visame pasaulyje naudoja daugiau nei 3000 kino teatrų.
85%+ NTSC spalvų diapazonas Platus spalvų diapazonas ir paskirstymas
Spalva yra svarbi viso projekcinio ekrano dalis. Jei spalvų diapazonas per mažas, projektorius negali rodyti tikrosios juostos spalvų. „Xiaomi Laser Projector“ naudoja novatorišką penkių pakopų spalvų rato technologiją, kad raudonos šviesos projekcijos dažnis yra 16–18% *. 85 % NTSC spalvų diapazonas užtikrina sodrų ir patikimą spalvų atkūrimą.
* Įprasti projektoriai paprastai naudoja tik trijų ar keturių pakopų spalvų ratus. Raudonos šviesos projekcijos dažnis paprastai nukrenta žemiau 10 %.
3000:1 natūralus kontrastas Net tamsesnės scenos projektuojamos aiškiai
Dažnai skundžiamės, kad kine gali būti sunku aiškiai pamatyti svarbias detales, nes tamsios nuotraukos nėra aiškiai projektuojamos. „Xiaomi Laser Projector“ pasižymi 3000:1 natūraliu kontrastu, gerokai viršijančiu 2000:1 standartą kino teatruose. Jame taip pat yra 1920*1080 raiška ir HDR palaikymas, todėl detalės yra aiškios net ir tamsoje.
5000 liumenų ryškumo šviesos šaltinis
„Xiaomi Laser Projector“ siūlo šviesos šaltinio ryškumą iki 5000 liumenų, vaizdo ryškumą – 1600 ANSI liumenų, o projekcinio ekrano ryškumą – 15–18fL, panašų į kino standartą.
* fL yra Kinijos kino teatro standartas, skirtas ryškumui matuoti. Kinijoje 2D kino projekcijai paprastai priimtinas 14 fL ryškumas, o 3D nuotraukoms – 4,5 fL.
TL DLP skaitmeninio šviesos apdorojimo technologija
Yra DLP skaitmeninės šviesos apdorojimo technologijos iš Texas Instruments. Ši technologija pagrįsta DMD lustu, skirtu vizualiai skaitmeninei informacijai rodyti. Naudodamas šią technologiją, „Xiaomi Laser Projector“ gali parodyti vaizdą aiškiau ir ryškiau. Tuo pačiu metu nuotraukos detalės yra ryškios ir atkuriamos dideliu greičiu.
5,4 um pikselių DMD lustas 2,07 milijono atspindinčių lęšių, kad kiekvienas didelio ekrano colis būtų aiškus ir aiškus
Lustas turi daugiau nei 2,07 milijono 5,4 um atšvaitų, kurių kiekvienas panašus į mažą veidrodėlį, kuris savarankiškai apsiverčia ± 17° kampu 16,66 milijono ciklų per sekundę greičiu, sujungdamas skirtingas spindulio spalvas į itin trumpą židinio lazerio objektyvą, kad būtų pasiektas didelis rezultatas. - apibrėžimo žiūrėjimo patirtis.
Lempos tarnavimo laikas daugiau nei 25 000 valandų Žiūrėkite filmus kiekvieną metų dieną.
„Appotronics ALPD 3.0“ lazerinio šviesos šaltinio technologija gali efektyviai užtikrinti 25 000 ar daugiau valandų lempos tarnavimo laiką, atitinkantį laiką



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.