WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Itin aiški 2K raiška, saugo jūsų duris ir namus
Stebėjimas realiuoju laiku / Pranešimas apie judesį prie durų / Itin ilgas 4,8 mėnesio baterijos veikimo laikas / Itin platus kampas

Itin aiški 2K raiška
AI žmogaus atpažinimas
5200 mAh baterija
Nemokama saugykla debesyje*
Komplekte elektroninis varpelis
Dvipusis garsas

Nerimaujate dėl praleistų draugų apsilankymų? Nerimaujate dėl nusikalstamos veiklos? Nerimaujate, kad prarasite pristatytas pakuotes ar išsinešti?
24 valandų išmanusis judesio aptikimas Automatinis judesių vaizdo įrašymas ir pranešimai į jūsų telefoną
Įrengtas žmogaus kūno jutiklis ir dirbtinio intelekto žmogaus formos atpažinimo technologija, „Xiaomi Smart Doorbell 3“ stebi neįprastus jūsų durų judesius ir siunčia pranešimus į jūsų išmanųjį telefoną, kai tik jie aptinkami.
Stebėjimas realiuoju laikuDurų skambutis, kuris taip pat yra monitorius
Mažas energijos suvartojimas ir greito pažadinimo technologijos taupo daugiau energijos budėjimo režimu. Palaiko nuotolinį durų skambučio pažadinimą ir nuotolinį durų stebėjimą per išmanųjį telefoną bet kada ir bet kur.
Dvipusis garso ryšys, išmanus balso keitiklis Ramybė net būdamas vienas namuose
Kai kas nors skambina durų skambučiu, galite juos apžiūrėti tarpduryje ir bendrauti su juo per savo išmanųjį telefoną. Palaiko balso keitiklį, kad apsaugotų jūsų privatumą.

Originalus balsas
Klouno balsas
Seno žmogaus balsas

Suasmenintų nustatymų palaikymas su pritaikytu automatiniu atsakymu
Įrašykite linksmą sveikinimo pranešimą ir paleiskite jį automatiškai, kai lankytojas paspaus durų skambutį
Pamatykite daugiau su įstrižaine 180° itin plačiu vaizdu*
Naujos kartos itin plataus kampo objektyvas padidina vertikalųjį kampą iki 107°, kad būtų užtikrintas aiškus, panoraminis viso ploto prieš duris stebėjimas.
Itin aiškus matymas su 2K raiška Peržiūrėkite duris išsamiau
Vaizdo kokybė dar patobulinta naudojant 2K raišką, kad būtų galima užfiksuoti aukštesnės kokybės vaizdus, kurie užtikrina ne tik gerus žiūrėjimo rezultatus, bet ir aiškesnį bei išsamesnį slenksčio veiklos įrašymą.
Aiškus vaizdo įrašas net ir tamsoje
4 integruotos 940 nm didelės galios infraraudonųjų spindulių lemputės* užtikrina, kad vaizdai būtų aiškiai užfiksuoti net esant silpnam apšvietimui arba be jo.
Patobulintas akumuliatoriaus veikimo laikas, jį reikia įkrauti tik 3 kartus per metus*
Integruota 5200 mAh didelės talpos ličio baterija dar labiau pagerina baterijos veikimo laiką, todėl nereikia dažnai krauti ir keisti akumuliatoriaus. C tipo USB įkrovimo prievadas leidžia greičiau ir lengviau įkrauti*.

5200 mAh

Nemokama, nuolatinė 72 valandų judesio suaktyvintų vaizdo įrašų saugykla debesyje
Žiūrėkite per pastarąsias 3 dienas įrašytus vaizdo įrašus nemokamai, neįsigiję atminties kortelės ar neužsisakę debesies paslaugų, o perspėjimo apie judesį įrašus bet kada ir bet kur.

72 valandų saugykla debesyje

Didelės apimties belaidžiai skambučiai skamba net atjungus nuo interneto
Pasirinkus 4 garsumo nustatymus, standartinis didelio garsumo vidaus varpelis gali būti aiškiai girdimas triukšmingoje aplinkoje. Režimas „Netrukdyti“ nutildo skambėjimą, kai nenorite, kad jus trikdytų.

79dB Maksimalus garsumas

Daugkartinė vagysčių prevencija
Priverstinio pašalinimo signalizacija + galingas 3M klijai + varžtų tvirtinimas + vienas su vienu paskyros susiejimas*. Kai durų skambutis aptinka, kad jis pašalinamas, jis suaktyvins aliarmą, įrašys vaizdo įrašą ir išsiųs pranešimą į jūsų telefoną.

Signalizacija dėl priverstinio pašalinimo
Galingi 3M klijai
Paskyros susiejimas vienas su vienu

Paprasta naudoti

Nuskaitykite QR kodą, esantį užpakalinėje durų skambučio pusėje, naudodami programą „Mi Home/Xiaomi Home“.
Vykdykite nurodymus, kad užbaigtumėte susiejimą

Montavimas

Tvirtinimo pagrindą prie durų pritvirtinkite tvirtinimo pagrindo gale esančiais dvipusiais klijais
Užfiksuokite durų skambutį ant tvirtinimo pagrindo

Pašalinimas

Įkiškite nuėmimo kaištį į išėmimo angą ir pastumkite durų skambutį aukštyn, kad jį pašalintumėte
Įkrovimui naudokite pateiktą C tipo maitinimo laidą

*Šis gaminys nėra atsparus vandeniui ir neturėtų būti naudojamas lauke.*Nemokama saugykla debesyje: 3 dienų nuolatinė saugykla debesyje reiškia, kad fotoaparatas įrašo vaizdo įrašus nuolat. Kiekvienas vaizdo įrašas bus saugomas debesyje 3 dienas, o po to ištrintas.*940 nm didelės galios infraraudonųjų spindulių lemputės: 940 nm infraraudonųjų spindulių šviesa nematoma.*Įkrauti reikia tik 3 kartus per metus: akumuliatoriaus veikimo laikas ir akumuliatoriaus duomenys yra iš MadV laboratorijos. Standartinė baterijos talpa yra 5200 mAh. Laboratorinėmis sąlygomis durų skambutis standartiniu režimu, esant normaliai temperatūrai (25°C) ir slėgiui, buvo naudojamas 4,8 mėnesio, kasdien buvo nufilmuota 20 10 sekundžių vaizdo įrašų, neatliekant kitų operacijų. Akumuliatoriaus veikimo laikas ir talpa gali šiek tiek skirtis dėl individualaus gaminio skirtumo, aptarnavimo aplinkos ir kitų veiksnių.*Tūrio duomenys išmatuoti 50 cm atstumu laboratorijos aplinkoje. Rezultatai faktinio naudojimo metu gali šiek tiek skirtis dėl individualių gaminių skirtumų ir aplinkos veiksnių.*Durų skambutis ir vartotojo paskyra yra susieti vienas su vienu debesies serveryje. Net jei durų skambutis yra priverstinai nuimamas ir pavogtas, niekas negali susieti arba naudoti jūsų durų skambučio.*Pritvirtinkite durų skambutį ant durų naudodami 3M klijus ant tvirtinimo galinės plokštės arba varžtais. Norėdami sužinoti konkretų metodą, žr. vadovą.
Specifikacijos:

Gaminio modelis: MJML06-FJ
Išoriniai matmenys:



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.