FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
15 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Perduokite srautu 4K raiška bet kur

Nešiojama 4K srautinė medija
Palaikomi „Dolby Atmos™“ ir „Dolby Vision®“.
Veikia naudojant „Android TV™ 11“.
Integruotas „Google Assistant“*

Nauja išmaniojo ryšio era
Su išmaniąja Android TV™ sistema Xiaomi TV Stick 4K siūlo naują daugialypės terpės patirtį bet kada ir bet kur. Kompaktiškas ir nešiojamas, todėl jūsų ekranai bus išmanesni*.
Patirkite Android TV™ 11* stebuklą
„Xiaomi TV Stick 4K“ yra su „Android TV™ 11“, suteikiančiu paprastą, tačiau įtraukiantį potyrį. Atraskite daugiau nei 400 000 filmų ir laidų iš mėgstamiausių programų. Gaukite daugiau nei 7000 programų iš „Google Play“*. Leiskite muziką ir žaidimus, perduokite iš bet kurio įrenginio ir dar daugiau*.
Aukščiausia žiūrėjimo patirtis
4K* itin didelės raiškos išvestis kartu su Dolby Vision® technologija pakelia vaizdo kokybę į kitą lygį. Mėgaukitės ryškia ir įtraukiančia vaizdine patirtimi.
Erdvinis garsas* puikiam garso potyriui
Nesvarbu, ar domitės muzika, žaidimais, filmais ar televizijos serialais, pridėjus Dolby Atmos® ir DTS HD technologiją, garsai suteikia daugiau sodrumo ir tikroviškumo nei bet kada anksčiau.
Padarykite savo televizorių išmanesnį naudodami „Google Assistant“*
Naudodami „Google Assistant“* galite mėgautis greita prieiga prie daugybės pramogų, ieškoti informacijos ir valdyti išmaniuosius namų įrenginius. Tai taip pat suteikia kalbos atpažinimo patogumą ne išmaniesiems televizoriams.
Mažas, bet galingas
Kompaktiška „Xiaomi TV Stick 4K“ forma turi keturių branduolių procesorių, kuris užtikrina galingą našumą. Nesvarbu, ar žiūrite didelės raiškos filmą, klausotės aukštos kokybės muzikos ar žaidžiate žaidimus, greitis ir stabilumas yra tai, ko galite tikėtis.

Keturių branduolių procesorius
Didelio našumo GPU
2 GB RAM*
8 GB ROM*

Padėkite savo mažąjį ekraną dideliame ekrane
Perduokite mėgstamas pramogas iš telefono, planšetinio kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio į televizorių naudodami įtaisytąjį „Chromecast“*.
Lengvesni būdai prisijungti

HDMI
„Wi-Fi“ 2,4 GHz / 5 GHz
Bluetooth®

360° Bluetooth nuotolinio valdymo pultas
Paprastas naudoti mygtukų išdėstymas kartu su „Bluetooth“ ir valdymo balsu palaikymu leidžia mėgautis 360° valdymu bet kuriuo kampu. Viskas apie patogumą, komfortą ir valdymą savo keliu.
Lengvas ir nešiojamas dizainas
Naudokite jį ten, kur reikia: lengvas ir kompaktiškas „Xiaomi TV Stick 4K“ formos koeficientas leidžia jį lengvai naudoti ir nešiotis. Žiūrėkite mėgstamą vaizdo įrašų turinį bet kada ir bet kur, nesvarbu, ar esate namuose, ar išvykę.
Paruošta naudoti tik 3 žingsniais

Prijunkite Xiaomi TV Stick 4K prie televizoriaus
Prisijunkite prie „Wi-Fi“.
Pradėkite žiūrėti

Specifikacijos:

Matmenys

Ilgis - 106,8 mm
Plotis - 29,4 mm
Storis - 15,4 mm
Svoris - 42,8g
Spalva – juoda


Specifikacijos

Išvesties skiriamoji geba – 4k
CPU – keturių branduolių „Cortex-A35“.
GPU – Mali-G31 MP2
RAM – 2 GB
Atmintis – 8 GB
Operacinė sistema – Android TV™ 11
Turinys – iš anksto įdiegta „Netflix“, „Amazon Prime Video“ ir „YouTube“.


Belaidis ryšys

„Wi-Fi“ 2,4 GHz / 5 GHz
Bluetooth 5.0


Dekoderis

Vaizdo dekoderis – AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Vaizdo įrašo formatas – MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Garso dekoderis – DTS HD, Dolby Atmos
Garso formatas – MP3, AAC, RM, FLAC
Vaizdo dekoderis – JPG, BMP, GIF, PNG


Uostai

HDMI x 1
Micro USB x 1



Pastabos
* „Google Assistant“ pasiekiamumas skiriasi priklausomai nuo rinkos. Daugiau informacijos rasite oficialioje „Google Assistant“ svetainėje.*Ekrano įrenginys turi palaikyti įvestį per HDMI prievadą.*„Google“, „Google Play“, „Android TV“, „Chromecast built-in“ ir kiti ženklai yra „Google LLC“ prekių ženklai.*Platformos ir turinys gali skirtis. priklausomai nuo jūsų šalies ar regiono. Daugiau informacijos rasite jūsų vietovėje teikiamose paslaugose.*Reikalingas TV ir vaizdo įrašų turinys, palaikantis 4K skiriamąją gebą arba „Dolby Vision®“.*Reikalingas TV ir vaizdo įrašų turinys, palaikantis Dolby Atmos™ arba DTS dekodavimą.*2 GB + 8 GB saugykla : Faktinis turimas pajėgumas gali skirtis arba būti sumažintas dėl daugelio veiksnių. Kadangi operacinė sistema užima dalį atminties (RAM), faktiškai laisvos vietos yra mažesnė nei pažymėta atminties talpa. Dėl operacinės sistemos įdiegimo ir iš anksto įdiegtų programų, užimančių dalį „flash“ atminties (ROM), faktinė laisva saugyklos vieta yra mažesnė nei pažymėta „flash“ saugyklos talpa.*Reikalingos „Chromecast built-in™“ įgalintos programos.*Naudoti Norint naudoti „Bluetooth 5.0“, reikia galutinių įrenginių, kurie taip pat palaiko atitinkamas funkcijas.* Produkto vaizdai ir turinys produkto svetainės puslapyje yra tik iliustravimo tikslais. Faktiniai efektai (įskaitant, bet neapsiribojant, išvaizdą, spalvas, matmenis) ir turinys ekrane (įskaitant, bet neapsiribojant, fono paveikslėlius, fonus, paveikslėlius, vartotojo sąsajos dizainą) gali skirtis. Žr. faktinį produktą.*Produkto svetainėje rodomi tipiniai vertės duomenys. Visi duomenys gaunami iš „Xiaomi Laboratories“, dizaino ir technologijos parametrai, o duomenis pateikė pardavėjai. Bandymo duomenys gali šiek tiek skirtis skirtingose testavimo versijose ir testavimo aplinkose ir gali neatspindėti tikrojo produkto.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.