FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
17 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Redmi" greito įkrovimo maitinimo blokas
Dvigubi įvesties prievadai / dvigubi išėjimo prievadai / didelės talpos 74 WhTwo-way 18 W greitasis įkrovimas

Tinka kelionėms lėktuvu

Didelė 20 000 mAhPakankama talpa visiškai įkrauti keturis telefonus ir vis tiek liko maitinimo*
Didelė talpa 20 000 mAh; įmontuotas išmanusis USB įkrovimo valdiklis*; Suderinamas su dauguma telefonų ir skaitmeninių įrenginių; pakankamai talpos, kad būtų galima visiškai įkrauti keturis "Mi 9" telefonus ir vis tiek liko energijos. Kad būtumėte ramūs, kai esate kelyje.
Dvipusis 18 W greitas įkrovimasGreitas įkrovimas ir savaiminis įkrovimas
20,000 XNUMX mAh "Redmi Fast Charge Power Bank" turi du USB-A išvesties prievadus, kurių kiekvieno maksimali galia yra 18 W. Jame taip pat yra du įvesties prievadai, USB-C ir "Micro-USB" prievadas, kurių kiekvieno maksimali įvestis yra 18 W. Išmanusis maitinimo blokas, kuris siūlo efektyvesnį įkrovimą ir iškrovimą bei taupo jūsų brangų laiką.

"Redmi Note 7" įkrovimas - 3,5 karto
"Redmi K20" įkrovimas - 3,5 karto
"Mi 9" įkrovimas - 4,5 karto
"IPhone XS" įkrovimas - 4,7 karto

Dviejų USB-A išvestiesVieno nepakanka, du yra tobuli
20,000 XNUMX mAh "Redmi Fast Charge Power Bank" turi du USB-A išvesties prievadus, kurių kiekvieno maksimali galia yra 18 W, kai naudojamas atskirai. Bendra dviejų prievadų išvestis gali siekti 5,1 V/3,6 A, todėl ją galima naudoti tiek telefonams, tiek planšetiniams kompiuteriams įkrauti.
Dviejų tipų įvesties prievadaiGeriau turėti pasirinkimą
20 000 mAh "Redmi Fast Charge Power Bank" turi du įvesties prievadus – USB-C ir "Micro-USB" prievadą, todėl jis visiškai suderinamas su standartiniais "Android" įrenginių laidais* ir užtikrina greitą paties maitinimo bloko įkrovimą.
Ličio jonų polimerų baterijaTinka įvairiems prietaisams įkrauti
Didelio tankio ličio jonų polimerų baterija užtikrina ilgalaikį ir patikimą tokių įrenginių kaip telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir skaitmeniniai fotoaparatai akumuliatoriaus veikimo laiką, todėl galite įkrauti, kad ir kur būtumėte – biure ar kelyje.
Aukštos kokybės IC lustasPridėta apsauga ir padidintas saugumas
Didelio tikslumo varžos, induktyvumo ir talpos komponentai bei pažangūs grandinės lustai gali lengvai atlaikyti per didelį įkrovimą, per didelį iškrovimą, perkaitimą, trumpąjį jungimą ir kitus gedimus, užtikrindami patikimą tiek maitinimo bloko, tiek prietaisų apsaugą. Kelios apsauginės funkcijos reiškia didesnį saugumą kasdieniam naudojimui.

Apsauga nuo temperatūros
Apsauga nuo trumpojo jungimo
Apsauga nuo atkūrimo
Įėjimo apsauga nuo viršįtampio
Apsauga nuo atvirkštinio įkrovimo
Išėjimo apsauga nuo viršsrovių
Išėjimo apsauga nuo viršįtampio
Antkainis ir apsauga nuo per didelio iškrovimo
Aparatūros lygio apsauga nuo viršįtampio trumpojo jungimo

Palaiko mažos srovės įkrovimąLengvas naudoti dviejų valandų įkrovimas
Du kartus bakstelėkite mygtuką "Tikrinti akumuliatorių", kad perjungtumėte į dviejų valandų mažos srovės įkrovimo režimą, kad įkrautumėte "Mi Bluetooth" ausines arba "Mi Smart Band"*. Tinka įkrauti silpnos srovės įrenginius.

"Mi Bluetooth" ausinės
"Mi Smart Band"

*Pagal tarptautinius aviacijos standartus: vienas nešiojamas įkrovimo įrenginys, kurio talpa mažesnė nei 100 Wh, išlaikė UN38.3 bandymus. UN38.3 bandymo ataskaita iš Kinijos elektroninės standartizacijos instituto (CESI) laboratorijų, ataskaitos nr.: S19-B0459-3.*Pakanka visiškai įkrauti keturis telefonus: Visiškai įkrovus keturis "Mi 9" telefonus vienas po kito, 20,000 XNUMX mAh "Redmi Fast Charge Power Bank" vis dar liko akumuliatoriaus talpa. Bandymų duomenys gali skirtis priklausomai nuo objektyvių aplinkos pokyčių.*Integruotas išmanusis USB įkrovimo valdiklis: palaiko daugumą rinkoje esančių įkrovimo mechanizmų ir garantuoja suderinamumą su skirtingais nešiojamaisiais išmaniaisiais įrenginiais*Maitinimo blokui įkrauti galima naudoti bet kokį laidą su "Micro-USB" arba USB-C prievadu. Produkto pakuotėje yra 20 000 mAh "Redmi Fast Charge Power Bank", naudojimo instrukcija ir "Micro-USB" laidas.*20 000 mAh "Redmi Fast Charge Power Bank" taip pat palaiko mažos srovės įkrovimą "Bluetooth" ausinėms, išmaniosioms juostoms ir kitiems įrenginiams, kuriuos atlieka kiti prekių ženklai nei "Xiaomi".*Jei nenurodyta kitaip, visi aukščiau pateikti bandymų duomenys yra iš "Zimi" laboratorijos. Faktinis veikimas gali skirtis priklausomai nuo objektyvių aplinkos pokyčių.
Specifikacijos:

Gaminio modelio Nr.: PB200LZM
Baterijos tipas: ličio jonų polimerų akumuliatorius
Baterijos galia: 74 Wh/3.7 V/20,000 mAh
Nominali talpa: 12 000 mAh (5.1 V / 3.6 A)
Įvesties prievadai: "Micro-USB" / USB-C
Išvesties prievadai: 2 × USB-A
Išvesties parametrai: 5 V = 2,1 A/9 V = 2,1 A/12 V = 1,5 A
Išvesties parametrai (vieno prievado išvestis): 5.1V = 2.4A / 9V = Max. 2A / 12V = Max. 1.5A
Dviejų prievadų išvestis: 5.1V = 3.6A
Gaminio matmenys: 154 × 73,6 × 27,3 mm



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.