FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
15 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Aptakus ir kompaktiškas įkrovimo dėklasDiscreetYet stilingas
Visiškai naujas kompaktiškas įkrovimo dėklo dizainas pasižymi lygiais, apvaliais kontūrais ir kietais kraštais, kad būtų patogiau suimti. Dėl blizgios apdailos dėklas lengvai valomas.
"Qualcomm® BLUETOOTH®" mikroschemų rinkinys + pažangi garso technologijaTiesiog geresnis garsas
Su "Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH" mikroschemų rinkiniu ir visiškai nauja BLUETOOTH®® 5.2 technologija, "Redmi Buds 3" užtikrina greitesnį ir nuoseklesnį garso perdavimą, kad klausytųsi išskirtinės patirties.
12 mm dinaminė tvarkyklėKokybiška aparatinė įranga kokybiškam klausymuisi
Mėgaukitės detalesniu garsu su mūsų didele, 12 mm dinamine tvarkykle, pagaminta iš kompozicinių medžiagų. Ši tvarkyklė, profesionaliai sukalibruota "Xiaomi Sound Lab", užtikrina sodrius žemųjų dažnių tonus, aiškius aukštus tonus ir nuolat puikią garso kokybę.
Dviejų mikrofonų triukšmo slopinimas skambučiamsGirdžiu kiekvieną jūsų pasakytą žodį
Dvigubi didelio jautrumo mikrofonai, įmontuoti į "Redmi Buds 3", kartu su "Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling" ir triukšmo slopinimo technologija, dinamiškai sumažina aplinkos triukšmą ir efektyviai sumažina aidus. Tai reiškia, kad visada galite mėgautis aiškiais skambučiais.
Ypač ilgas 20 valandų akumuliatoriaus veikimo laikas *Pakankamai laiko klausytis dar 300 dainų
Nors ir mažas ir lengvas, "Redmi Buds 3" siūlo ir galią, ir komfortą. Mėgaukitės iki 5 valandų akumuliatoriaus veikimo trukme vienu įkrovimu arba iki 20 valandų naudojimu, kai esate suporuoti su įkrovimo dėklu. Atsipalaiduokite ir grįžkite prie savo muzikos. Mėgaukitės iki 1,5 valandos atkūrimu vienu 10 minučių įkrovimu.

5 valandos, vienkartinis įkrovimas
20 valandų, bendras akumuliatoriaus veikimo laikas su dėklu

*Kartu su įkrovimo dėklu "Redmi Buds 3" akumuliatorius veikia iki 20 valandų. Darant prielaidą, kad dainos grojimas vidutiniškai užtrunka 4 minutes, įrenginys iš viso gali paleisti 300 dainų. Tikrasis laikas gali skirtis priklausomai nuo naudojimo sąlygų.*10 minučių greitam įkrovimui reikia, kad įkrovimo dėkle liktų bent 20 % akumuliatoriaus veikimo laiko. Naudokite ausines iki 90 minučių po 10 minučių greito įkrovimo. Testuota naudojant pažangų garso kodavimą (AAC) esant 50 % garsumui.
MIUI iššokantis langas greitam poravimuiTiesiog atidarykite dangtelį, kad susietumėte
Išskirtinis MIUI iššokantis langas, skirtas greitam susiejimui, leidžia greitai susieti įrenginius. Tiesiog atidarykite įkrovimo dėklą šalia savo išmaniojo telefono ir bakstelėkite ekraną, kai pasirodys iššokantis langas. Ausinių ir įkrovimo dėklo akumuliatoriaus lygį galima pamatyti iš pirmo žvilgsnio.
Jutiklinis valdymasLengvai perjunkite muziką ir skambučius
Bakstelėkite galinę ausinių dalį, kad perjungtumėte režimus, pristabdykite ir tęskite muzikos atkūrimą ir dar daugiau.

Palieskite du kartus: Kitas takelis
Atsiliepti į skambutį Paspauskite ir palaikykite bet kurią ausinę: Pristabdyti / leisti
Bakstelėkite tris kartus: Ankstesnis sekimas / skambučio ragelio ragelis / skambučio atmetimas

IP54 atsparus dulkėms ir vandeniuiIšplėstinės apsaugos funkcijos, kai jų reikia
"Redmi Buds 3" ausinės buvo profesionaliai suprojektuotos taip, kad atitiktų IP54* atsparumo dulkėms ir vandeniui standartus (5 lygio dulkėms atsparios ir 4 lygio vandeniui), todėl ausinės yra saugios nuo išsiliejimo ir prakaito.
*Atitinkami ausinių funkcionalumo vaizdai šiame puslapyje yra iliustraciniai. Produkto parametrai yra tik informacinio pobūdžio. Kai kurie gaminio parametrai gali skirtis dėl išorinių veiksnių, tokių kaip aplinka ir mobiliųjų telefonų sistemų skirtumai. Išsamesnės informacijos ieškokite faktiniame gaminyje.* Vienos ausinės, kurią tiekia "Xiaomi Laboratory", svorio duomenys. Šis skaičius gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo naudojamų matavimo metodų.*Baterijos veikimo trukmės bandymo sąlygos: ausinių baterijos įkrovos lygis 100%, ausinių garsumas reguliuojamas iki 50%, BLUETOOTH® kodavimo režimas nustatytas į AAC. Bandymo procedūra: "Redmi Buds 3" baterijos buvo visiškai išsikrovusios grojant garsą, kol bet kuri ausinė nustojo groti. Faktinės naudojimo valandos gali skirtis priklausomai nuo naudojimo sąlygų, įkrovimo lygio ir aplinkos veiksnių.*IPX4 atsparumo vandeniui bandymas. Pagal GB / T 4208-2017 korpuso apsaugos reitingą (IP kodą) jis išlaikė bandymą, kurį atliko Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Bandymų ataskaitos nr. yra SAC2021-06245C. Bandymo rezultatas parodė, kad jis atitinka GB / T 4208-2017 standartą.*IP5X atsparus dulkėms. Pagal GB / T 4208-2017 korpuso apsaugos reitingą (IP kodą) jis išlaikė bandymą, kurį atliko Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Bandymų ataskaitos nr. yra SAC2021-06112C. Bandymo rezultatas parodė, kad jis atitinka GB / T 4208-2017 standartą.*Norėdami naudoti MIUI iššokantįjį langą greitam poravimui, turėsite atnaujinti savo išmanųjį telefoną į naujausią stabilią MIUI versiją. Šią funkciją palaiko šie išmanieji telefonai: Mi 11 Ultra,Mi 11,Mi 11 Lite 5G,Mi 11 Lite,Mi 10 Lite 5G,Mi 10,Mi 11i,POCO F3,Mi 10T,POCO F2 Pro,Redmi Note 10 5G,Redmi Note 10S,Redmi Note 10 Pro.
"Earbud" specifikacijos

Ausinių matmenys: 40.7 x 16.9 x 18.7mm
Vienos ausies antgalio grynasis svoris: 4,5 g
Ryšio diapazonas: 10m (atvira erdvė be kliūčių)
Baterijos talpa: 35mAh (viena ausinė)
Įvesties parametrai: 5V⎓70mA
Baterijos tipas: ličio jonų polimerų akumuliatorius
Belaidis ryšys: Bluetooth® 5.2

Įkrovimo dėklo specifikacijos

Įkrovimo dėklas dimensio



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.