FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
14 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Itin didelis 1,83 col. LCD ekranas
200+ laikrodžio ciferblatų**Dabartinis albumo žiūrėjimo ciferblatas pasiekiamas tik "Android" klientams.
Stilingas stačiakampis laikrodis
Išsamios sveikatos stebėjimo funkcijos
100+ kūno rengybos režimų
5ATM atsparumas vandeniui*
12 dienų įprastas naudojimas* / 8 dienų intensyvus naudojimas*
Palaiko "Bluetooth"®️ telefono skambutį**Balso skambučiai iš trečiosios šalies programos šiuo metu nepalaikomi

Itin didelis 1,83 col. ekranasLengviau peržiūrėti
Visiškai naujas itin didelis ir vaivorykštinis 1.83 colio ekranas pasižymi sodriomis spalvomis, aiškiu ekranu ir nuostabiu matymu, todėl galite peržiūrėti viską iš pirmo žvilgsnio nuo pranešimo pranešimo iki treniruotės duomenų. 2.5D lenktas didelio stiprumo stiklas užtikrina elegantiškesnę išvaizdą ir geresnį atsparumą dilimui.
200+ laikrodžių ciferblataiKeisti savo noru
Daugiau nei 200 laikrodžio ciferblatų leidžia keisti temas pagal savo valią. Pakėlus ranką lengva parodyti savo unikalią asmenybę.*Dabartinis albumo žiūrėjimo ciferblatas pasiekiamas tik "Android" klientams.
Klasikinis stačiakampio formos dėklasMetalinės apdailos vidurinis rėmas
Klasikinis ir paprastas stačiakampis laikrodžio korpusas turi NCVM apdorotą korpusą su metaline apdaila, kuri pagerina jo išskirtinę išvaizdą. Jo dviejų spalvų (juoda ir sidabrinė) išvaizda taip pat rodo jūsų gerą skonį.
Elegantiškas dviejų spalvų korpusasSpalviniai dirželiai lengvam derinimui
Keturios dirželių spalvos, suporuotos su dviejų spalvų korpusu, suteikia kitokią vizualinę patirtį ir padeda laisvai apibrėžti stilingas spalvas. * Žali ir geltoni dirželiai yra mažmeninės prekybos aksesuarai ir juos reikia įsigyti atskirai. 
"Bluetooth" balso skambučiai *Lengva ir patogu
Prijunkite laikrodį prie išmaniojo telefono per "Bluetooth". Į telefono skambučius galima atsakyti laikrodyje vos vienu bakstelėjimu. Nesvarbu, ar dirbate, ar mankštinatės, galite pakelti ranką, kad atsilieptumėte į telefono skambučius vėsesniu ir patogesniu būdu.*Balso skambučiai iš trečiosios šalies programėlės šiuo metu nepalaikomi
100+ kūno rengybos režimųDaugiau profesionalių ir nemokamų praktikų
"Redmi Watch 3 Active" siūlo daugiau nei 100 sporto režimų, įskaitant 10 profesionalių sporto režimų*. Integruoti jutikliai ir profesionalūs sporto algoritmai gali stebėti ir analizuoti jūsų kūną, kai sportuojate mėgstamą sporto šaką, parodydami jūsų pastangas iš pirmo žvilgsnio. *10 profesionalių sporto režimų: bėgimas lauke, bėgimo takelis, važiavimas dviračiu lauke, ėjimas, žygiai, bėgimas taku, žygiai pėsčiomis, elipsės formos, irkluotojas, šuolis virve. 
5 Atm atsparumas vandeniuMėgaukitės purslais
Nesvarbu, ar mėgaujatės vėsiais purslais sekliame vandenyje, ar paviršiniu nardymu, laikrodį galite nešioti visą laiką. 5 ATM atsparumo vandeniui įvertinimas*, todėl kasdienis dėvėjimas yra be rūpesčių.
Kraujo prisotinimo deguonimi nustatymasSužinokite daugiau apie savo fizinę būklę
Profesionalus optinis oksimetrijos jutiklis nustato jūsų kraujo prisotinimą deguonimi ir įspėja apie žemą deguonies kiekį kraujyje, nuolat atkreipdamas dėmesį į jūsų sveikatą.
Visą dieną veikiantis širdies ritmo monitoriusBūkite budrūs dėl širdies ritmo pokyčių
Jis gali stebėti jūsų širdies ritmą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, kad galėtumėte iš karto peržiūrėti pakeitimus. Įspėjimai bus siunčiami, kai jūsų širdies susitraukimų dažnis bus didelis, saugant jūsų sveikatą visą parą.
Mokslinis miego stebėjimasValdykite savo miegą
"Redmi Watch 3 Active" gali tiksliai įrašyti jūsų miego trukmę ir būklę, nuolat stebėdamas deguonies kiekį kraujyje ir širdies ritmą skirtingais etapais, tokiais kaip gilus miegas ir lengvas miegas, ir pateikti miego gerinimo pasiūlymus pagal stebėjimo duomenis, kad optimizuotų miego kokybę.
Magnetinis įkrovimas12 dienų ypač ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas
Švelniai padėkite laikrodį arti įkroviklio ir jis bus automatiškai adsorbuotas įkrovimui. Mažai energijos suvartojančios aparatinės ir programinės įrangos derinys užtikrina iki 12 dienų akumuliatoriaus veikimo laiką*, todėl jums nereikia jaudintis dėl akumuliatoriaus veikimo trukmės
Pastabos*Šis produktas nėra sukurtas kaip medicinos prietaisas ir nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti ar užkirsti kelią kokiai nors ligai. Visi duomenys ir išmatuotos vertės yra skirtos tik asmeniniams tikslams.*Šiame puslapyje pateikti produkto vaizdai ir modeliai, duomenys, funkcijos, veikimas, specifikacijos parametrai, vartotojo sąsaja ir kita informacija apie gaminį yra tik informacinio pobūdžio ir gali skirtis nuo tikrojo produkto. "Xiaomi" gali pakeisti šią informaciją. Išsamesnės informacijos ieškokite pačiame gaminyje.*Atsparumo vandeniui įvertinimas 5ATM (atitinka 50 metrų gylį po vandeniu) reiškia, kad jį galima dėvėti baseinuose, plaukiant smėlynais ir užsiimant kitomis sekliomis vandens pramogomis. Jis netinka dėvėti karštuose dušuose, saunose ar nardant. Vandens sporto metu būtinai venkite tiesioginio greitaeigio vandens srauto poveikio. Atsparumo vandeniui funkcija nėra nuolatinė ir laikui bėgant gali mažėti.*50 metrų hidroizoliacija atitinka ISO22810: 2010 standartus. Jis išlaikė TÜV SÜD sertifikatą ir bandymus (China) Co., Ltd. Atsparumo vandeniui įvertinimo ataskaitos numeris: 68.189.23.0048.02 * Negalima garantuoti, kad šiame puslapyje rodomas turinys ir funkcijos išliks nuolatiniai ir gali keistis dėl autorių teisių, komercinių ar techninių sąlygų pokyčių. Bet kokių pakeitimų atveju be individualaus pranešimo



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.