FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
21 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Xpreen XPRE035 elektrinis dantų šepetėlis

5,44 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 10,88 €


Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
5 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm7383
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Šešių branduolių XPREEN IPX7 v z ll elektrinis dantų šepetėlis idealiai tinka tiems, kurie nori mėgautis švariu maistu ir komfortu. Šis jrat lthet dantų šepetėlis naudoja visą garsinę technologiją, kuri gali būti naudojama r 40000 t st sure t minučių gamybai. Šie besisukantys judesiai leidžia skysčiui patekti į dantis, o nimfos linija nuėjo n. Mūsų dantų šepetėlis yra kruopštus ir malonus dantų šepetėlis si lm nyt ny jt, r ad sul daug švaresni rezultatai nyt tikrai t nei tradiciniai dantų šepetėliai.
Dantų šepetėlis naudojamas padėti išlaikyti nepriekaištingą s. Visa laivo garsinė technologija sukelia dantų užpildymą ir danties ėduonį, o dantų ėduonis sumažėja ir dantis suspaudžiamas. Dantys yra greiti, o dantys kruopščiai išvalomi, taip užtikrinant ilgalaikį gaivų kvapą ir ryškią šypseną.
Dantų šepetėlį galima saugiai naudoti duše ar duše. Akumuliatorių galima naudoti tam, kad baterijos galėtų piktintis elementais. Ir intuit v t lt si indikatoriaus ekranas visada praneša nt baterija tt tts gi levelj r l.
XPREEN IPX7 v z ll elektrinis dantų šepetėlis turi skirtingą medžiagą ir patvarų dizainą. Ergonomiška rankena užtikrina patogų dantį ir rankeną. O įdegio šepetėlio galvutės gali padaryti akį labiau pritaikytą.
Įsigykite XPREEN IPX7 v z ll elektrinį dantų šepetėlį ir nufotografuokite šešių alkūnių ir patogų dantų šepetėlį, kuris yra kruopštesnis nei įprastas dantų šepetėlis
f k. Nesvarbu, ar turite dantų ėduonį, dantų ėduonį ar dantų ėduonį, šis dantų šepetėlis gyveno ant kojų, kad spindėtų švariai, o jūsų dantys yra gerai.
Produktas v e r a t i on o f ė s Taip pat galite saugiai naudoti dantų šepetėlį duše ar duše, kad jaudintumėtės dėl v r a t i on . O jrat lthet baterija vieną kartą sugenda ir jums tai naudinga, nes niekada nereikia keisti baterijų. Ir baterija tor t tt tts gi lygis t n t t n visada galite sekti praktinį t lt si indikatoriaus ekraną n.
XPREEN IPX7 v z ll elektrinis dantų šepetėlis pagamintas iš medžiagų, garantuojančių ilgą tarnavimo laiką. Ergonomiška rankena tikrai patogiai valdys dantį. Ir įdegio šepetėlių galvutės gali būti v priversti jį prisitaikyti prie vieno nit t t .
Nedvejodami įsigykite XPREEN IPX7 v z ll elektrinį dantų šepetėlį ir išbandykite šešis els ir patogų dantų šepetėlį, kurį pareigūnas gali naudoti su tradiciniais dantų šepetėliais. Įdėkite dantis į aiškų g t a priorit ss , ir jūs garantuotai gausite rezultatą.

W n: Baltas r
Naudojimas mato: Pagrindinis puslapis
Šepečių sistema: minkšta
Amžiaus grupė: Feln tt
Taikyti s: Dantų gydytojas t s
T lt si lizdas lts g: 5V
V z ll s gi klasė ly: IPX7
Išvestis iš viso tm ny: 1.8W
Baterija tor talpa sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium baterija tor
Id z t si m d
Smart mem ria
IPX7 v z ll
Švinas k n lk li t lt s
Pažangios
T Zemm D
Vibruoti si dažnis

Į paketą įeina:1* Sonic elektrinis dantų šepetėlis 1* Standartinė šepetėlio galvutė 1* Veda k n lk li t lt bazė 1* t lt k bel



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.