FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

IŠBANDYKITE SAVO NERVUS - Šis gleivūnų chirurgo "Dino Edition" stalo žaidimas yra pakankamai paprastas, kad kiekvienas galėtų prisijungti. Pasirinkite kūno dalį, kad išimtumėte dinozaurą, tiesiog sukdami rodyklę. Ar galite padėti išgelbėti šį dinozaurą ir atkurti juos į visišką sveikatą, pašalindami visas gleivėtas kūno dalis? Būkite atsargūs, kad jie nedrebėtų iš baimės. Jūs išeisite, jei tai padarysite! Žaidėjas, turintis daugiausiai kūno dalių pabaigoje, yra nugalėtojas.
PUIKI DOVANA AR DOVANA - Bet kuriam vaikui šis dinozaurų gleivių chirurgo stalo žaidimas yra ideali dovana. Nuo gimtadienio, Kalėdų ir net tiesiog ypatingo skanėsto stebėkite, kaip jūsų vaikų akys užsidega, kai jie atidaro šį dinozaurų tematikos gleivių chirurgo žaidimą. Šis žaidimas ne tik suteikia vaikams daugybę valandų pramogų, bet ir skatina ankstyvą bet kurio vaiko motorinių funkcijų vystymąsi, pradedant rankų ir akių koordinacija ir baigiant kantrybe.
PRODUKTO SPECIFIKACIJA - Apima 1x dinozaurų operacinį stalą, 10x kūno dalis, 1x pincetus, 1x suktuką ir gleivių laikymo kiaušinius kūno dalims. Reikalingos 2x AA baterijos (nepridedamos). Matmenys: H3cm x W24cm x D17cm. Tinka vaikams nuo 3 metų.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.