FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
2 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Žaidimų klaviatūra - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Žaidimų klaviatūra - GK650K Omnis Kailh Blue RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition yra pilno dydžio mechaninė klaviatūra (su skaitmenine sekcija), kuri atitiks ne tik žaidėjų, bet ir žmonių, kurie mokosi ar dirba prie kompiuterio, reikalavimus. Skiriamieji bruožai yra šie: tvirta ir kompaktiška konstrukcija, pagrįsta aliuminio viršumi, fenomenaliai atrodančios ir patvarios pudingo pagalvėlės, pagamintos pagal "Double Injection PBT" technologiją, patogus volelis garsumo lygiui reguliuoti, magnetinė delno atrama, konfigūruojamas RGB apšvietimas, taip pat klaviatūros šone, taip pat platus programinės įrangos ir makro palaikymas. Dėl šios priežasties GK650K veiks darbo metu, mokyklos pamokų metu, o vakare leis patogiai ir efektyviai pramogauti jūsų mėgstamame žaidime. Kailh Blue jungikliai veiks visur, kur jums reikia būti visiškai tikriems, kad raktas buvo suaktyvintas.

Viso dydžio mechaninė klaviatūra

Viso formato klaviatūra veiks ne tik žaidimuose, bet ir kasdieniame naudojime. Skaitmeninio bloko dėka SPC Gear GK650K leidžia efektyviai įvesti skaitines reikšmes į biuro programas, atlikti greitus matematinius skaičiavimus arba priskirti papildomas funkcijas žaidimuose. Be to, kiekvienas iš 104 mygtukų yra individualiai apšviestas, o tai leidžia pritaikyti visos klaviatūros apšvietimo stilių pagal savo skonį ir taip pat padidina darbo komfortą sunkiomis apšvietimo sąlygomis.

Modernus dizainas

"SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition" klaviatūros išvaizda sujungia klasikinį stilių su žaidimų nagais. Jo aštrūs kraštai ir kontūruotas aliuminio viršus su briaunotu delnu puikiai atrodo tiek ant žaidėjo stalo, tiek biuro aplinkoje. Tačiau tai dar ne viskas, nes klaviatūra taip pat buvo aprūpinta šonuose esančiomis RGB LED juostelėmis, kurios papildomai apšviečia ir vizualiai praturtina kompiuterinę stotį.

Patvarūs PBT raktų dangteliai

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition klaviatūra turi PBT klavišų dangtelius, pagamintus pagal dvigubo įpurškimo technologiją. Šio proceso metu vienas po kito į formą įpurškiami du medžiagos spalvų variantai, taip gaunant unikalią dviejų spalvų apdailą ir didelį standumą. Pudingo pagalvėlės praturtina žaidėjo padėties estetines vertes tiek dieną, tiek naktį, o dėl savo ilgaamžiškumo garantuoja didelį atsparumą raktų dilimui. Net ir po ilgo naudojimo raktų dangteliai išlaikys savo unikalią išvaizdą, kurią lengviausia įvertinti kartu su visiškai pritaikomu RGB apšvietimu.

Konfigūruojamas RGB apšvietimas

Pritaikomas RGB apšvietimas suteikia beveik neribotas spalvų derinių galimybes. Dėl šios priežasties galite pasirinkti iš 18 skirtingų efektų nuo fiksuoto foninio apšvietimo, per judančius modelius, tokius kaip banga ar lėtas spalvų keitimas, iki foninio apšvietimo, kuris reaguoja į konkretaus mygtuko paspaudimą. Visus efektų pakeitimus galima atlikti naudojant "SPC Gear" programinę įrangą, kuri leidžia individualiai reguliuoti foninio apšvietimo išvaizdą.

Didelis patvarumas

GK650K konstrukcija iš viršaus buvo sutvirtinta aliuminio plokšte. Dėl šios priežasties klaviatūra yra ypač patvari ir atspari visų rūšių deformacijoms, tiek greitam spausdinimui, tiek įdomioms pramogoms mėgstamame žaidime. Be to, tai suteikia įrenginiui unikalų ir akį traukiantį dizainą. Plačios guminės kojos kartu su atitinkamu klaviatūros svoriu turi įtakos jos stabilumui, padidindamos naudojimo patogumą.

Riešo atrama

Siekiant pagerinti klaviatūros ergonomiką tiek kasdieniame naudojime, tiek žaidžiant, GK650K yra su delnų atramomis. Magnetiniai laikikliai, taip pat specialūs grioveliai klaviatūros korpuse leidžia lengvai pritvirtinti ir atskirti. Priklausomai nuo jūsų poreikių, jis gali būti dedamas bet kokiu atstumu nuo klaviatūros, o plačios guminės kojos užtikrina pagalvėlės stabilizavimą ant stalo. Trinkelės viršuje taip pat yra trikampiai grioveliai, ne tik pagerinantys ergonomiką, bet ir praturtinantys klaviatūros išvaizdą.

Tūrio volelis

GK650K klaviatūroje yra platus metalinis volelis garso lygiui valdyti. Kiekvieną jo judesį pabrėžia pastebimas šuolis, leidžiantis tiksliai nustatyti garso stiprumą. Pats volelis yra itin funkcionalus priedas. Tiesiog pasiekite jį ir lengvai pakeiskite garsumo lygį.

Kailh Blue mechaniniai jungikliai

Klaviatūroje yra "Kailh Blue" jungikliai. Jie yra puikus pasirinkimas žmonėms, kurie mėgsta daug rašyti Jungiklio įjungimas vyksta aiškiu, būdingu paspaudimo garsu, kurį daugelis primena rašomųjų mašinėlių skleidžiamą garsą. Kailh Blue puikiai tinka tiems žaidėjams, kurie



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.