FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Ar esate ryžtingas žaidėjas, norintis dominuoti kiekvienose rungtynėse? O gal tiesiog mėgstate pabūti ant sofos su mėgstamu žaidimu? Laidinis žaidimų pultelis Tracer Shogun PRO yra puikus sprendimas abiem atvejais. Jis buvo sukurtas kaip tikslus įrankis, kuris leis pasinerti į virtualių konkursų pasaulį.

• Vibracijos funkcija.
• 4 krypčių dvigubas padas.
• Skaitmeninis ir analoginis veikimo režimas.
• 16 funkcinių klavišų.


Nesusimušk!
Gamepad Tracer yra įrenginys, kurio reikia kiekvienam naujausių sporto, arkadinių ir virtualių lenktynių žaidimų gerbėjams. Jame yra 4 krypčių dvigubas padas ir 16 funkcinių klavišų, kurių dėka jis siūlo unikalią žaidimo atmosferą ir dinamiką. Įrenginyje naudojama vibracijos funkcija papildomai padidina žaidimo tikroviškumą. Žaidimų pultelis gali veikti dviem režimais: skaitmeniniu ir analoginiu, todėl galite tiksliai sureguliuoti jį pagal žaidimo tipą ir dar geriau valdyti žaidimo veikėjus ir transporto priemones. Nenustebkite ir laimėkite!

Visada patogus žaidimo būdas
Žaidimų pultas yra laidinis įrenginys, kuris labai veikia žaidimo stabilumą, sumažina vėlavimą ir trukdžius. 1,5 m laidas leidžia patogiai prijungti prie buitinės technikos. Padėklas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl puikiai atlieka savo vaidmenį per daugelį žaidimų valandų. Ergonomiška forma leidžia gerai priglusti – prietaisas saugiai ir patogiai guli rankoje. Šiuolaikiškiems, dinamiškiems žaidimams pritaikytas klavišų išdėstymas ir jų jautrumas užtikrina tikslumą ir reagavimą kiekvienoje situacijoje.

PC ar konsolė?
Su Tracer Gamepad jums nebereikia rinktis. Įrenginys veikia tiek su asmeniniais kompiuteriais, tiek su PS3 ir PS4 konsolėmis, o signalui perduoti naudoja universalią USB jungtį. Šis sprendimas ne tik suteikia prieigą prie žaidimų, suderinamų su visomis šiomis platformomis, bet ir puikiai tinka vakarėliui su draugais. Taigi galite pasirinkti žaisti savo mėgstamus žaidimus savo kompiuteryje patogiai namuose arba aplankyti draugą, kuris turi pultą. Tik nuo jūsų priklauso, kurią platformą pasirinksite – prijunkite „Tracer“ žaidimų pultą ir mėgaukitės žaidimu.

Gamintojas: TRACER
Kabelio ilgis (m): 1,5
Dvigubas padas: 4 krypčių
Vibracijos funkcija: Taip
Mygtukų skaičius: 15
Duomenų perdavimas: USB



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.