FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
7 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

COVID-19 ir jo pasekmės didmeninėje prekyboje bei Merkandi patarimai

COVID-19, taip pat žinomas kaip koronavirusas, šiuo metu yra viena iš didžiausių staigmenų metų ir veda prie didelių lašų pelno daugelio įmonių, o kai kuriose pramonės šakose net atleidimų. Neigiamas pandemija yra labai jaučiamas ekonominiu požiūriu. Kaip buvo COVID-19 epidemijos paveikė bendra didmeninė?

Situacija yra chaotiška tiek internete ir televizijoje. Žiniasklaida yra outdoing tarpusavyje pateikdama dažnai klaidinga informacija. Nors pati virusas yra mirtinas ir negali būti neįvertinta, sandėliai uždarymo ir siuntų pristatymo problemų yra gana nedidelė. Visa verslo, atrodo, stabilų ir nepertraukiamą situaciją. Mes pasistengsime pateikti visą situaciją atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus.

Kaip pasaulyje didmeninė prekyba metu atrodo?

Kurį sukelia daugelio pasaulio šalių vyriausybių ir kai kurių įmonių sprendimų apribojimai gali turėti įtakos įvairiais būdais du pagrindinius aspektus:

transportas

Transportavimo situacija šiuo metu yra nepakitusi. Nepaisant apribojimų, nustatytų įvairių šalių, tarptautinių vežimų vyksta standartiniu būdu. Vienintelis nepatogumas gali būti pratęstas pristatymo laikas dėl sienų kontrolės, tačiau tai yra tik nedideli vėlavimai, o ne baigti užsakymus neįmanoma. Todėl nėra susirūpinti dėl tarptautinio krovinių vežimo.

komercija

Daugelyje šalių, apribojimai buvo taikomi įvairiose srityse prekybos ir pramonės. Prekybos centrai, kavinių, drabužių parduotuvės, ir kitos bendrovės neturi veikti arba veikia labai ribotai. Tai turėtų būti pasirūpinta? Mūsų nuomone, ne, nes tik keletas pramonės šakų turėjo įtakos, o likusi dalis veikia be problemų, o kai kurie net turi rekordines pardavimų. Be to, mes esame kėlimo kai kurie iš jų, kuris mus atneša arčiau grįžti į normalią proceso.
Daugeliu atvejų, didmenininkų normaliai, nors, žinoma, tai labai priklauso nuo verslo šakos, kurioje jos veikia. Aprangos didmenininkai turi mažiau užsakymų, nes atgal uždarymo, tačiau jie vis dar dirba. Todėl nėra reikalo nerimauti.

Merkandi komanda ir klientų aptarnavimas

Merkandi komanda buvo praktikuojančių nuotolinio darbo 5 metus. Mes turime būtiną įrangą, įrankius ir žinių, kurios dėka mes galime teikti paslaugas aukščiausiu lygiu, be jokių sunkumų. Esant dabartinei situacijai, visa mūsų komanda dirba nuotoliniu būdu ir dėl mūsų profesionalumo šioje srityje, šis pokytis išlieka praktiškai nepastebimas mūsų klientams. Mūsų klientų aptarnavimo tarnyba paprastai veikia nuo pirmadienio iki penktadienio, nuo 7:30 iki 15:30 val visais turimais kontaktiniais kanalų - "Skype", telefonas, pokalbis, ir e-mail. Kviečiame Jus susisiekti su mumis.

Ar tai geras laikas investuoti?

Esant dabartinei situacijai daugelis kompanijų yra mesti savo investicijas, nes baimės dėl ateities. Tai iš dalies suprantama, nes nereikia rinkti prekes uždaroje parduotuvėje. Nepaisant to, tai yra geras laikas investuoti dėl kelių priežasčių:

  • Didmeninė prekyba visada turi reaguoti iš anksto. Jei tam tikroje šalyje apribojimai bus sąrašas apribojimą per mėnesį, kad sandoriai turi užsisakyti prekes šiandien.
  • Mes nustatėme, kad daugelis didmenininkai jau sugebėjo prisitaikyti prie sparčių pokyčių. Jie išplėtė savo pasiūlymą apimti pirmąją pagalbą produktų, tokių kaip pirštinės, kaukės, dezinfekavimo geliai ir kitų apsaugos produktus. Tokiu būdu jie sumažino iki minimumo neigiamus dabartinės situacijos sukelia COVID-19, o kai kurie net pasiekė rekordinius pardavimų rezultatų.
  • Nors kai parduotuvės buvo uždarytos, o žmonės buvo uždrausta išvykti iš savo namų, didmeninė pramonė vis dar egzistuoja. Internetinių užsakymų skaičius žymiai padidėjo, užtikrinti tęstinumą ir stabilumą verslininkams.

Kokie pokyčiai veikia pandemija atnešti į didmeninės pramonės?

Pagrindinis dėmesys čia yra keisti žmonių požiūrį į dabartinę situaciją. Taupymas bus svarbus ramstis šeimoms ir įmonėms. Tai reiškia, kad net ir po visų buvo panaikinti apribojimai, perkant internetu bus toliau naudojasi didžiausią susidomėjimą. Todėl, mūsų nuomone, tai yra pardavimo internetu, kad šiuo metu geriausias kryptis plėtros bendrovių, dirbančių su didmenine ir mažmenine prekyba.
Antras svarbus pokytis visuomeniniame gyvenime yra požiūris į higieną, kuri tapo dar svarbesnis atsižvelgiant į dabartinę padėtį. Štai kodėl produktai, susiję su juo pasiekti rekordinius pardavimus. Po pandemija, paklausa mažės, tačiau manoma, kad higiena ir asmeninės apsaugos prekės ir toliau bus didelė paklausa. Išplėsti produktų asortimentą įtraukti tokius produktus gali turėti labai teigiamą poveikį. Reikėtų nepamiršti, kad vis dėlto netrukus rinka bus labai prisotintas jų, todėl rekomenduojame vidutinio ir protingas investicijas.

Ar tai geras momentas sukurti paskyrą Merkandi?

Mes manome, kad jis yra, nes:

  • Sąskaitos ant Merkandi galioja 12 mėnesių, ir Merkandi įsipareigoja pradėti skaičiuoti jos galiojimo laikotarpį nuo pandemijos pabaigos. Tiesiog susisiekite su mumis išplėsti savo paskyros galiojimą.
  • Dabartinė padėtis yra geras laikas naujoms investicijoms. Tai susiję tiek ieškant naujų verslo galimybių ir prekių pirkimo mažesnėmis kainomis. Dabartinė situacija yra palanki derybos dėl kainų.

Apibendrinant

Nors pandemija stipriai plinta kai kuriose šalyse, mes turime ją kontroliuoti šiuo metu. Vyriausybės pasiūlyti finansavimą, daugelis šalių jau pasiekė ar net pro epidemijos piko, ir nustatyti apribojimai yra panaikinti. Nors visa situacija bus tikrai pakeisti mūsų kasdienį gyvenimą, didmeninė prekyba išliks tas pats. Todėl, nepaisant nedidelių nepatogumų, dauguma sandėliai ir didmenininkai veikti ir toliau veiks nepakitę. Todėl raginame Jus padaryti sandorius, ieškoti naujų verslo galimybių ir plėtoti savo didmeninės prekybos verslą. Tuo tarpu, mes pasistengsime jus informuoti apie esamą situaciją visoje pramonėje. Linkime Jums geros sveikatos, Merkandi komandos.

 

 

Autorius:
Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi yra tarptautinė didmeninės prekybos platforma skirta prekėms iš įprastos didmeninės prekybos, kaip ir iš skolų išieškojimų areštų, perteklinių gamybos ir sandėlių atsargų, įmonių likvidavimo, grąžinimų ir t.t..

Ankstesnis įrašas
Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.