FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

PVM tinkle – PVM mokesčio pokyčiai online prekyboje

PVM tinkle – PVM mokesčio pokyčiai online prekyboje

Jau kuri laiką daug diskutuojama apie Europinės Komisijos siūlomus PVM mokesčio pokyčius priekiaujant internetu. Pokyčiai bus susiję su mikroįmonėmis, t.y. start-up'ais, mažo ir vidutinio kalibro įmonėmis, bet, kas yra svarbiausia turės itakos ir jų klientams.

PVM gyvenvietė - pagrindinis pokytis yra susijęs su PVM mokesčio mokėjimu – įvedus pokyčius verslininkas privalės kiekvieną ketvirtį atsiskaityti savo šalyje, o ne kiekvienoje iš šalių, su kurią vyko sandoris. Toks sprendimas turėtu padėti verslininkams sutaupyti nemokant PVM mokestį kiekvienoje jurisdikcijos šalyje ir tarptautiniams asistentams mokesčių aptarnavime. Papildomai interneto platforma bus pagerinta ir paruošta PVM mokesčio apmokėjimui. Svarbu pažymėti, kad verslininkas turės galimybę platforma naudotis savo gimtąją kalbą.

Sukčiavimas PVM apribojimas - pokyčiai taip pat yra susiję su sukčiavimu ir PVM mokesčio išviliojimu už ES ribų už prekes kurių vertė yra mažesnė negu 22 eurai. Toks sprendimas prisidės ne tik prie tinkamo siuntų žymėjimo bei jų vertės, bet ir užtikrins patogų pirkimą klientams, kurie iki šiol perkant užsienio prekę sumokėdavi už tai papildomą muito mokestį ir pan.

Parašyta žodis apmokestinimas - PVM mokesčio pokyčio projektas apima pokyčius rašytinio žodžio apmokestinime elektroniniu pavidalu. Iki šiol žemiausias PVM mokestis buvo skaičiuojamas už popierinias knygas ir žurnalus. Su naujais pokyčiais PVM mokestis būtu sumažintas už rašytinį žodį elektroninėje terpėje, t. y. už audio ir ebook'us. Tai turėtu nudžiūginti ne tik pardavėjus, bet ir skaitytojus.

Prekyba Jungtinėje Karalystėje - reikia apžvelgti dar vieną svarbų aspektą susijuį su siūlytais pokyčiais. Verslininkai ketinantys verstis internetine prekyba Didžiosios Britanijos teritorijoje turės paisyti naujų įstatymų. Vienas iš jų teigia, kad buvimas Didžiosios Britanijos teritorijoje vykdant prekybą internetu nėra privalomas, kitas yra europinių teisių taikymas susijusius su PVM mokesčio mokėjimu parduodant paslaugas ir prekes visoje ES teritorijoje.

Autorius:
Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi yra tarptautinė didmeninės prekybos platforma skirta prekėms iš įprastos didmeninės prekybos, kaip ir iš skolų išieškojimų areštų, perteklinių gamybos ir sandėlių atsargų, įmonių likvidavimo, grąžinimų ir t.t..

Ankstesnis įrašas Kitas įrašas
Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.