FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
8 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

LABAI STIPRUS IR PATVARUS - LED žibintuvėlis su baterija ir maitinimo šaltiniu viename korpuse yra absoliučiai būtina įranga visiems, kurie aktyviai leidžia laiką, pvz., Gamtos krūtinėje. Prietaisas sukuria stiprų šviesos srautą, o šoninė lempa suteikia išsklaidytą apšvietimo šviesą.
ĮMONTUOTA BATERIJA - Lempa turi akumuliatorių, kurį įkrauname dėl įmontuoto 230 V maitinimo šaltinio. Tai labai patogus sprendimas, mums nereikia ieškoti įkroviklio. Viskas, ko jums reikia, yra prieiga prie 230 V lizdo. Lempos korpuso gale yra 50 cm ilgio kabelio skyrius
DIRŽELIS PRIDEDAMAS - prožektorius yra su tvirtu, juostiniu dirželiu, paprastu būdu pritvirtintu prie karabino, kuris leidžia žibintuvėlį įdėti "ant peties" arba "per petį". Dėl reguliuojamo dirželio taip pat galite patogiai pritvirtinti jį prie kuprinės ar palapinės stogelio.
ŠVIESOS FUNKCIJOS - žibintuvėlis taip pat turi šoninio apšvietimo funkciją, neutrali balta šviesa plinta (du LED vamzdžiai)
SPECIFIKACIJA - šviesos šaltiniai: 2; apšvietimo režimų skaičius: 2; Baterija: Taip; 230 V tinklo įkrovimo funkcija: taip; Poliravimo kištukas; Matmenys: 18,5/12,5/11cm; Dirželio ilgis: 100cm; svoris: 0,390kg; Pakuotės svoris: 0.462kg.
SPECIFIKACIJOS

Šviesos šaltiniai: 3
Apšvietimo režimų skaičius: 7
Baterija: Taip
230 V tinklo įkrovimo funkcija: taip
Lenkų kištukas
matmenys: 18,5 / 12,5 / 11cm
Dirželio ilgis: 100cm;
Svoris: 0,390 kg
Pakuotės svoris: 0,462 kg
ĮTRAUKTI

Žibintuvėlis
reguliuojamas peties diržas
230 V kabelis, integruotas su lempa
Prožektoriaus žibintuvėlis buvo sukurtas kasdieniam naudojimui. Jį galite naudoti žygių, laipiojimo, išgyvenimo, stovyklavimo, palapinės, automobilio ar judėjimo, pavyzdžiui, naktį nežinomoje vietoje, metu.

Dėl įmontuoto maitinimo šaltinio jis yra nepakeičiamas. Patvarus ir tinkamas naudoti, su patogiu valdymu, turintis lempos ir žibintuvėlio funkciją, jis apšvies bet kurią vietą. Galingos baterijos pakanka 6-8 valandoms nepertraukiamo veikimo, t.y. jei jums jos reikia net visai nakčiai. Įmontuotas maitinimo šaltinis leis įkrauti žibintuvėlį neieškant įkroviklio. Be to, žibintuvėlis rinkinyje turi patogią nešiojimo rankeną ir peties diržą.

žibintuvėlis ir lempa, prožektorius akumuliatoriui ir 230 V, įmontuotas maitinimo šaltinis



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.