FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
3 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Birios R39 30W reflektorinės lemputės E14 pagrindas, 270Lm matinis - 4900 pakuotė su CE sertifikatu ir iki 1000h tarnavimo laikas

0,42 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
4900 vienetų
Esama kiekis
4900 vienetų
Šalis
Latvijoje
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
14 nap
SKU:
05426
Paskutinis atnaujinimas
prieš 1 mėnesį

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Siūlome platų 4900 matinių R39 30W atšvaitų lempučių paketą, tinkantį įvairiems apšvietimo poreikiams. Kiekviena lemputė turi E14 pagrindą ir gali užtikrinti 270 liumenų ryškumą.

Sertifikuotos CE ženklu, šios lemputės buvo kruopščiai išbandytos, kad atitiktų aukštus saugos ir našumo standartus. Matinė apdaila užtikrina išsklaidytą šviesos srautą, idealiai tinkantį sukurti šiltą ir kviečiančią atmosferą.

Sukurtos ilgaamžiškumui, šios atšvaitų lemputės gali pasigirti vidutiniu tarnavimo laiku iki 1000 valandų, todėl sumažėja dažno keitimo poreikis ir užtikrinamas patikimas apšvietimo sprendimas.

Šių reflektorių lempučių užsakymas didmeniniu pagrindu suteikia masto ekonomiją, svarbią projektų planavimo ir biudžeto valdymo veiksnį. Atminkite, kad numatomas pristatymo laikas skirsis priklausomai nuo paskirties šalies, o dauguma Europos šalių užsakymus gauna per vieną savaitę.

Jei turite klausimų dėl mokėjimo būdų ar papildomos informacijos apie produktą, mūsų klientų aptarnavimo komanda gali padėti ir užtikrinti sklandų pirkimo procesą.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.