FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

4x110 LED saulės energija varoma judesio jutiklio lemputė

10,64 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 vienetų
Esama kiekis
15 vienetų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm6986
EAN:
=VLOOKUP(A633,Munka1!D:E,2,FALSE)
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Ši saulės energija varoma judesio jutiklio lemputė gali būti puikus jūsų sodo ar terasos priedas. Lempa, pagaminta iš juodo plastiko, turi įmontuotą šviesos diodą, kurio galia yra 6 W, skleidžianti 60 lm šviesos. Lempos spindulio kampas yra 120°, o tai leidžia apšviesti didesnius plotus. Ra>70 spalvų perteikimo indeksas pagerina matomumą ir tikrųjų spalvų pojūtį.
Lempa turi įmontuotą 1200 mAh talpos įkraunamą ličio bateriją, kurios įkrovimas saulės kolektoriuje užtrunka 4-6 valandas. Lempos jutiklio tipas yra PIR (pasyvus infraraudonųjų spindulių), kuris aptinka judėjimą 8 metrų atstumu ir automatiškai įjungia lempą. IP65 atsparumo vandeniui lygis leidžia lempą naudoti bet kokiomis oro sąlygomis, o sieninis dizainas leidžia lengvai montuoti. Lemputė užsidega 8–10 valandų po įkrovimo, taip užtikrindama naktinį apšvietimąJo aptikimo diapazonas yra maždaug .8m o aptikimo kampas yra 120 °, todėl jis apima didesnį plotą.

Lempos montavimas yra paprastas, nes jis gali būti montuojamas ant sienos. Lempa turi PIR jutiklį, kuris aptinka judėjimą, taip pat CDS naktinį jutiklį, kuris nustato šviesos intensyvumą, todėl jis įsijungia ir išsijungia automatiškai ir padeda lempai tarnauti ilgiau. Lempą galima perjungti į 3 skirtingus apšvietimo režimus, todėl galite pasirinkti tinkamą režimą pagal savo poreikius.
Apskritai, saulės judesio jutiklio lempa, maitinama saulės energijos šaltiniu, yra puikus pasirinkimas energiją taupančiam ir saugiam sodo ar kiemo apšvietimui. Lengvas montavimas ir aukštos kokybės komponentai užtikrina, kad gausite ilgalaikį ir patikimą produktą, atitinkantį jūsų poreikius ir lūkesčius.

Apgyvendinimo įstaigos:
Ilgis (mm) 150 mmPlotis (mm) 100 mmAukštis (mm) 55 mmMedžiaga PlastikasĮmontuotas šviesos diodas (W) 6 WFumen (V) 3.7 VLumen (lm) 60 lmSpalvinio perteikimo indeksas (CRI) Ra >70Beam kampas 120°Talpa 1200 mAhĮkraunamas TaipIP kodas IP65Solar panelės informacija 5.5 V, 0.55 W, 45 x 80 mmSolarinio įkrovimo laikas (valandomis) 4-6 valandosApšvietimo laikas po įkrovimo (valandomis) 8-10 valandųSensorinis PIR tipas



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.