WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

3mk viso ekrano antivirusinės plėvelės produkto aprašymas + pagrindinės savybės

Sidabrinė apsauga 3mk 7H viso ekrano antivirusinė plėvelė, skirta Samsung Galaxy S22 Plus Puikiai suderinta su Samsung Galaxy S22+ Plus telefono ekranu, garsaus 3mk prekės ženklo sidabrinės apsaugos serijos plėvelė yra produktas, kuris, be apsauginių mūsų ekrano savybių, pašalina ant jo besikaupiančias bakterijas. Jame naudojama antimikrobinė danga naikina 99,9% žinomų virusų, bakterijų, grybelių ir pelėsių. Plėvelė veikia visą laiką, todėl apsaugo mūsų ekraną nuo bakterijų, kurios ant jo kaupiasi kasdienio naudojimo metu.

Svarbiausi produktai: prekės ženklas
3MK
Serijos
Sidabrinė apsauga
Produkto tipas
Antivirusinė apsauginė plėvelė
Suderinamumo
"Samsung Galaxy S22+ Plus"

Kodėl verta pirkti šį produktą? Storis: tik 0,17 mm Paviršiaus kietumas: 7H 3x padidina ekrano ilgaamžiškumą Draugiškas dėklas - suderinamas su dėklais Apsaugo nuo įbrėžimų Atsparus lūžiams "Self-Heal™ Technology" - savęs gijimas Rinkinio turinys: 1 x SilverProtection plėvelė, kortelė™ nuo burbulų, CleaningSet

Papildoma informacija: Didelis "Silver Protection 3mk" plėvelės privalumas yra jos lankstumas, dėl šios galimybės ji taip pat leidžia apsaugoti suapvalintą ekrano dalį. Gamintojas, norėdamas pratęsti plėvelės tarnavimo laiką, nusprendė joje naudoti savaime gyjančią dangą, dėl kurios plėvelė veikia visą laiką ir gali kompensuoti nedidelius pažeidimus ar įbrėžimus, atsiradusius naudojant telefoną. "Self-Heal™" dėka galime dar ilgiau mėgautis lygiu plėvelės paviršiumi, o montavimo metu susidarę burbuliukai išnyks per 72 valandas. SKAITYTI! * Sumontavus plėvelę, yra oro burbuliukų ar montavimo pėdsakų galimybė. Dėl naudojamos "Self-Heal™" technologijos jie išnyks per 72 valandas.

3MK yra Lenkijos prekės ženklas, kuris daugiausia gamina grūdintą stiklą, hibridinį stiklą, dėklus ir apsaugines plėveles. Visi 3mk® produktai yra pagaminti labai atsargiai, sukurti taip, kad užtikrintų geriausią, galbūt nematomą mūsų įrenginių apsaugą. Prekės ženklui būdinga labai didelė patirtis, kurią patvirtino įvairūs testai, sertifikatai ir apdovanojimai.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.