FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Jei esate profesionalas, turite platinimo kanalą, verslą ar parduotuvę, mes galime jums pasiūlyti specialias sąlygas pirkti šį ir kitus produktus iš mūsų katalogo kiekiais arba reguliariai. Susisiekite su mumis ir mes pateiksime jums neįpareigojančią kainą pagal jūsų poreikius. "AppWheel" paverčia jūsų išmanųjį telefoną nuostabia vairavimo patirtimi naudojant bet kurią vairavimo programą.



Tiesiog pritvirtinus išmanųjį telefoną prie "AppWheel" ir užrakinus jį visiškai saugiai, pradedant pasirinktą žaidimą, vairas maksimaliai padidins jūsų vairavimo patirtį, leisdamas tiksliai valdyti žaidimą ir tikroviškesnį bei smagesnį vairavimo modeliavimą.



Jo ergonomiškas dizainas leidžia vartotojui naudoti jutiklinio valdymo pagrindu veikiančius žaidimo mygtukus, taip pat pagrindinį įrenginio valdymo mygtuką.



Galingas "appWheel" veikia su "Apple" ir labiausiai paplitusiais "Android" telefonais (kurių ekranai mažesni nei 4.8 colio).



Galima atsisiųsti daugybę programų, o "AppWheel" yra suderinama su visomis jomis. Tai ypač rekomenduojama žaidimams, kuriuose naudojamas "iPhone", "iPod Touch" ar "Android" įrenginio akselerometras arba giroskopas.



--- ŽIŪRĖKITE DEMONSTRACINĮ VAIZDO ĮRAŠĄ ---



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.