WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Aukščiausios kokybės 100% natūralūs produktai Maisto kokybės eksporto kaina Saldus šviežias

2,10 € /kilogramas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 kilogramų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Latvijoje
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
7 nap
EAN:
4549292009064
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Švieži kriaušės yra puikūs vaisiai, žinomi dėl savo saldaus, sultingo kūno ir išskirtinio skonio. Kriaušės yra gimtoji Europoje ir Azijoje, tačiau dabar auginamos daugelyje vidutinio klimato regionų visame pasaulyje. Jie būna įvairių formų, dydžių ir spalvų, įskaitant žalią, geltoną, raudoną ir rudą, priklausomai nuo veislės.

Renkantis prinokusias kriaušes, svarbu švelniai paspausti šalia stiebo, kad patikrintumėte, ar nėra šiek tiek minkštumo, o tai rodo brandumą. Kriaušės brandinimo metu odos spalva gali šiek tiek pasikeisti, tačiau paprastai ji turėtų būti lygi ir be didelių dėmių ar mėlynių. Kai kurios kriaušių veislės, pvz., Bartlett kriaušės, bręsdamos keičiasi nuo žalios iki geltonos spalvos, o kitos, pavyzdžiui, Anjou ar Bosc kriaušės, išlaiko savo spalvą.

Norėdami mėgautis šviežia kriauše, galite tiesiog nuplauti jį šaltu vandeniu, kad pašalintumėte nešvarumus ar likučius. Kriaušės gali būti valgomos su oda arba nuluptos, priklausomai nuo asmeninių pageidavimų. Prinokusių kriaušių kūnas yra minkštas ir sultingas, saldus skonis, kuris gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo veislės.

Šviežiomis kriaušėmis galima mėgautis atskirai kaip gaiviu užkandžiu arba dėti į vaisių salotas, sūrio lėkštes ar desertus, kad būtų skaniai saldus. Jie taip pat gali būti virti įvairiais būdais, įskaitant brakonieriavimą, kepimą, kepimą ant grotelių ar troškinimą, kad būtų sukurti įvairūs puikūs patiekalai.

Be puikaus skonio, kriaušės yra maistingas pasirinkimas, turintis daug maistinių skaidulų, vitaminų ir antioksidantų. Šviežių kriaušių įtraukimas į subalansuotą mitybą gali prisidėti prie virškinimo sveikatos, širdies sveikatos ir bendros gerovės.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.