FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Belaidis automobilinis dulkių siurblys su priedų rinkiniu
Purvo priešas? Kaip ryklys iš filmo „Žandikauliai“, „Baseus“ dulkių siurblys yra tikra grėsmė... dėl purvo. Su didele siurbimo anga, 4000 Pa siurbimo galia ir 65 W galia Shark One greitai pasirūpins žievelėmis, plaukais, trupiniais ir cigarečių nuorūkais. Jokio pasigailėjimo.
Kur tik nori? Taikoma tiek automobilio viduje, tiek išorėje, galima naudoti ir namuose.
Belaidis dizainas? Lengvas, belaidis ir nemokamas. Su 2400 mAh baterija, dulkių siurblys siūlo beveik neribotą valymo patogumą. Niekada nebuvo taip lengva!
Keli valymo būdai? Su labiau į žmogų orientuotais priedais jis patenkina įvairius valymo poreikius. Be dulkių siurblio, pakuotėje yra šepečio siurbimo antgalis, jungties siurbimo antgalis ir pailginta žarna.
Triukšmo mažinimas ? Su optimizuotomis išmetimo grotelėmis dulkių siurblys efektyviai sumažina triukšmą, tik šiek tiek garsesnį nei atsitiktiniai pokalbiai patalpose.
Filtras pagamintas iš chirurginio plieno? Medicininio lygio filtras, pagamintas iš nerūdijančio plieno lydinio. Filtro ekraną galima pakartotinai plauti vandeniu, nepažeidžiant. Jis yra patvarus ir efektyvus.
Net tamsiausiuose kampeliuose? Dėl įmontuoto lengvo purvo nėra kur slėptis. Net siauriausiose ir tamsiausiose vietose.
Baterija valdoma? Dulkių siurblio darbo laikas yra apie 22 minutes. Tačiau priedas turi naudingą akumuliatoriaus ekraną, kuris bet kuriuo metu gali parodyti jo būseną. Jums nereikia jaudintis dėl staigaus galios trūkumo.
Įdėkite jį į maišą ir pirmyn! ? Kai viskas švaru ir blizga, Shark One ir visus jo priedus galite supakuoti į patogią rankinę. Lengva transportuoti ir visada surinkti visus elementus vienoje vietoje.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.