FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
20 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Baseus kelioninis įkroviklis Super Si Pro mini greitasis įkroviklis, C+U, PD 3.0, QC

10,20 € /vienetas kaina be mokesčio
Užsakau
Pasiūlymo galiojimo laikas netrukus baigsis
Paskubėkite, pasiūlymo galiojimo laikas baigiasi šiandien. Nedelskite ir nepraleiskite šanso!

Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Slovakija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Prekės ženklai
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Kontaktas Paskambink

Baseus kelioninis įkroviklis Super Si Pro mini greitasis įkroviklis, C+U, PD 3.0, QC - apibūdinimas

Išmanusis sieninis kroviklis su europietiška jungtimi ir daugelio greito įkrovimo technologijų palaikymas. Kompaktiškas įtaisas su 2 prievadais: C tipo USB ir USB . Puikiai tinka atnaujinti mobiliųjų įrenginių, tokių kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ar net nešiojamieji kompiuteriai, energiją.
Greito įkrovimo kompendiumas - priedas palaiko visas populiariausias greito įkrovimo technologijas - "Power Delivery 3.0" (PD 3.0) ir "Quick Charge" (QC 3.0)
Momentinis energijos atnaujinimas - Dėl minėtų greito energijos atnaujinimo variantų jūsų įranga gali atgauti visą savo galią, net kelis kartus greičiau nei naudojant standartinius įkroviklius.
Taip pat nešiojamiesiems kompiuteriams - PD technologija leidžia įkrauti ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir nešiojamuosius kompiuterius su C tipo USB prievadu . Tinkamu laidu adapteris užtikrina įkrovimo greitį, panašų į klasikinį maitinimo šaltinį.
2 įrenginiai vienu metu - 2 prievadai, leidžiantys prisijungti ir taip atnaujinti 2 įrenginių energiją vienu metu! Jums nereikia laukti, kol pirmoji aparatinė įranga baigs krauti, kad prijungtumėte antrąją.
Aukštos kokybės medžiagos - pagamintos iš ugniai atsparių ir patvarių medžiagų derinio: PC ir ABS . Atsparus kritimams ir per dideliam šildymui.
Protingas lustas - Priedas turi intelektualią valdymo sistemą, kuri pritaiko optimalią įtampą prie konkrečios įrangos . Jūsų įrenginys gaus tiksliai tiek srovės, kiek reikia, kad atsigautų per trumpiausią įmanomą laiką, nerizikuodamas sugadinti akumuliatoriaus.
Keli apsaugos lygiai - Be kita ko, nuo perkrovimo, perkaitimo ir trumpojo jungimo. Visiška priedo ir įkraunamų prietaisų apsauga.
Pagalvokite apie akumuliatoriaus ir elektros sąskaitas - Kai jūsų įranga bus visiškai įkrauta, įkroviklis automatiškai išsijungs , taip pasirūpindamas įkraunamo prietaiso akumuliatoriumi ir taupydamas energiją.
Platus maitinimo įtampos diapazonas - 100–240 V įtampos diapazonas leidžia be rūpesčių naudoti adapterį visame pasaulyje. Naudodami tinkamą adapterį, galite jį pasiimti į bet kurią kelionę!
Specifikacijos:

Prekės ženklas: Baseus
Medžiaga: PC + ABS
Kištukas: Europos
Prievadai: USB tipas C PD, USB
Įtampa / srovė (įvestis): 100 - 240V / 1.2A
Įtampa / srovė (išvestis): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Galia: 30W (maks.)


Mokėjimo būdai

  • Pavedimas

Siuntimo būdai

  • Siuntimas šalyje
  • Siuntimas užsienyje

Kiti didmenininko pasiūlymai

Kiti pasiūlymai šioje kategorijoje

Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.