FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
7 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Pristatysime jums revoliucinį "Baseus RJ45 Cat" interneto kabelį. 7 10Gbps 15m - novatoriškas sprendimas, kuris pakels jūsų ryšio kokybę į naują lygį. Dėl naujausių technologijų ir tvirtos konstrukcijos mūsų kabelis garantuoja ne tik greitą duomenų perdavimą, bet ir patikimumą bei ilgaamžiškumą. Nelaukite, kol patirsite greito interneto galią - užsisakykite "Baseus" kabelį dabar ir atraskite naują tinklo naudojimo dimensiją!
Svarbiausi "Baseus RJ45 Cat" kabelio privalumai. 7 10Gbps 15m :

10 Gbps duomenų perdavimo greitis: mūsų kabelis užtikrina žaibišką 10 gigabitų per sekundę duomenų perdavimo greitį, užtikrinantį neįtikėtiną interneto ryšio našumą.

Pintas apvalkalas: Tvirtas pintas apvalkalas ne tik padidina kabelio ilgaamžiškumą, bet ir apsaugo signalą nuo elektromagnetinių trukdžių, o tai reiškia stabilų ryšį.

Kompaktiškas dydis: 15 m ilgio mūsų kabelis puikiai tinka naudoti įvairiose vietose, užtikrinant, kad visada turėsite prieigą prie didelės spartos interneto be didžiosios kabelių dalies.

Visuotinis "Cat" laikymasis. 7: Kabelis atitinka 7 kategoriją, o tai reiškia, kad jis atitinka naujausius pramonės standartus, kad būtų užtikrinta optimali signalo kokybė.

Duomenų perdavimo greitis 10Gbps
Pamirškite apie ilgą duomenų perdavimo laukimo laiką. Mūsų "Baseus RJ45" katė. kabelis. 7 10Gbps 15m siūlo 10 gigabitų per sekundę greitį, kuris leidžia akimirksniu atsisiųsti failus, transliuoti aukštos kokybės vaizdo įrašus ir sklandžiai naršyti internete be jokių vėlavimų.
Pintas viršelis
Dėl tvirto pinto apvalkalo mūsų kabelis ne tik atrodo stilingai, bet ir apsaugo signalą nuo elektromagnetinių trukdžių. Nepriklausomai nuo to, ar internetu naudojatės namuose, biure ar keliaudami, mūsų kabelis palaikys stabilų ir nepertraukiamą ryšį.
Kompaktiškas dydis
Atraskite didelės spartos interneto patogumą be per didelių kabelių. Mūsų 15 m kabelis puikiai tinka bet kokiai paskirčiai, o kompaktiškas dydis leidžia jį lengvai nešiotis ir laikyti.
Visuotinis "Cat" laikymasis. 7
Mūsų kabelis atitinka naujausius 7 kategorijos standartus, kurie garantuoja optimalią signalo kokybę. Įsitikinkite, kad naudojate produktą, kuris atitiks visus pramonės reikalavimus ir suteiks jums aukščiausios kokybės interneto ryšį.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.