FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
15 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Kokybiškas kabelis su USB Type C jungtimis leis maitinti ne tik telefoną, bet net nešiojamąjį kompiuterį – dėka jo pritaikymo apkrovai, kurios srovė siekia iki 100 W. Jis taip pat palaiko daugybę greito įkrovimo standartų, tad prijungus telefoną prie įkroviklio, nereikia apsišarvuoti kantrybe!
Specifikacija:

Prekinis ženklas: Baseus
Perdavimo greitis: iki 480 Mbps
Maksimali apkrova: iki 100 W
Jungties tipas: USB Type C – USB Type C
USB standartas: USB 2.0
Ilgis: 1,2 m

Svarbiausi Baseus Crystal Shine Series USB Type C - USB Type C kabelio privalumai:

Dėl pritaikymo iki 100 W galios apkrovai galite įkrauti išmaniuosius telefonus, „MacBooks“, nešiojamus kompiuterius ar „iPad“ planšetinius kompiuterius, maitinamus per USB Type C, taip pat „Nintendo Switch“ konsolę ir kitus įrenginius, maitinamus iš USB tipo. C jungtis
Jis palaiko daugybę greito įkrovimo standartų, įskaitant. Greitas įkrovimas arba maitinimo tiekimas iki 100 W
Išmanusis lustas sureguliuoja optimalią galią stabiliam ir saugiam įkrovimui, kad laidas neįkaistų
Perdavimo greitis iki 480 Mbps leidžia greitai perduoti duomenis
Išskirtinis, unikalus dizainas

Įkėlimas ir greitas duomenų perdavimas vienu metu USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series laidas pritaikytas apkrovai, kurios galia siekia iki 100 W, kas leidžia maitinti įrenginį ir perduoti duomenis vienu metu. Jis suderinamas su daugeliu greito įkrovimo standartų, įskaitant. Greitas įkrovimas arba maitinimo tiekimas. Tai galingas kabelis ypatingoms užduotims! Galite įkrauti tiek išmaniuosius telefonus, tiek nešiojamuosius kompiuterius su USB tipo C prievadu ir net „Nintendo Switch“ konsolę.
Aukštos kokybės USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series pintas dangtelis su patvaria tekstūra turi papildomą sutvirtinimą vietoje, kur kištukas jungiamas prie laido. Taigi jis yra atsparus lenkimui ir tempimui. Viduje yra 8 gyslų varinis laidas, kuris išmanios lusto dėka neįkais net ir vienu metu kraunant bei perduodant duomenis.
Unikali išvaizda ir patogumasBaseus Crystal Shine serija turi unikalų dizainą. Šalia kištuko yra stilingas ornamentas, spindintis atspindėta šviesa. Kabelis yra 1,2 m ilgio, todėl jį patogiai naudosite namuose ar automobilyje. Yra kelių elegantiškų spalvų.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.