FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

„Baseus“ USB-C į USB-C laidas leidžia greitai įkrauti įrenginius iki 100 W galios. Tai taip pat leidžia perkelti failus iki 480 Mbps greičiu. Patvarus ir atsparus pažeidimams – puikiai tarnaus Jums ilgai. Rinkinyje taip pat rasite praktišką dirželį, kuris palengvina laido laikymą ir neleidžia jam susipainioti. Produktas suderinamas su dauguma įrenginių, kuriuose yra USB-C prievadas.
Jis akimirksniu įkraus jūsų įrangą
Produktas palaiko iki 100 W galią, iki 5 A srovę ir greito įkrovimo protokolus, tokius kaip FCP ir QC3.0. Tai reiškia, kad jis gali akimirksniu įkrauti nešiojamąjį kompiuterį ar išmanųjį telefoną ir sutaupyti laiko! Jums nebereikia be galo laukti, kol telefonas vėl bus paruoštas naudojimui – su Baseus tai užtrunka vos kelias akimirkas. Taip pat laidu galite įkrauti „Nintendo Switch“ konsolę – tai užtruks tik apie 2,5 valandos!
Greitai nukopijuosite failus
Šis praktiškas laidas ne tik leidžia greitai įkrauti – jis taip pat leidžia greitai perkelti failus. Iki 480 Mbps perdavimo greitis tikrai pateisins jūsų lūkesčius. 1 GB filmą galima nukopijuoti vos per 24 sekundes! Naudodami laidą galite įkrauti telefoną ir perduoti duomenis vienu metu.
Jūsų išmaniojo telefono saugumui
Naudodami Baseus jums nereikės jaudintis dėl savo aparatinės įrangos. Integruotas išmanusis E-Marker lustas su USB-IF sertifikatu efektyviai apsaugos jį nuo pažeidimų. Kabelis automatiškai reguliuoja srovę ir įtampą kraunant, kad jūsų įrenginiai būtų saugūs.
Tvirta, patvari konstrukcija
Kabelis susideda iš 8 sutirštinto, alavuoto vario gijų. Jis yra apsaugotas apvalkalu, pagamintu iš patvaraus TPE. Dėl to kabelis yra atsparus lenkimui, lūžimui ar plyšimui. Vieta, kuri yra labai jautri pažeidimams – jungtis tarp laido ir jungties – buvo papildomai apsaugota. Be to, ABS korpusas yra ypač atsparus dilimui.
Specifikacijos:

Prekinis ženklas: Baseus
Pavadinimas: Superior Series greito įkrovimo duomenų kabelis
Modelis: CATYS-C02
Tipas: USB-C į USB-C
Medžiaga: ABS + TPE
Spalva: balta
Maksimali galia 100W
Perdavimo greitis: iki 480 Mbps
Ilgis: 2m



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.