FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Akmens pjovimo ašmenys - Pjaustyti akmenį mūro, plytų, betono, akytojo betono, gipso kartono, molio ir panašių medžiagų.

SIENŲ PJAUSTYMUI - tinka sienoms pjauti, taip pat naujoms durims ir langams statyti. Jie taip pat populiarūs išmontuojant senus pastato elementus.

DULKIŲ MINIMUMAS - stūmoklinis plytų pjūklas sukuria žymiai mažiau dulkių, palyginti su "Flex" pjūklu. Atkreipkite dėmesį, kad nerekomenduojama pjauti kalkių-smėlio plytų, nes medžiaga yra labai sunki.

UNIVERSALUS - Populiariems belaidžiams kardiniams pjūklams. Jis suderinamas su stūmoklio pjūklu "Bosch GSA 1100 E", "Makita", "Dewalt" ir daugeliu kitų.

TOP PRIEŽIŪRA - Dėl ašmenų storio, taip pat dėl itin didelio danties laiptelio, jis turi ilgą tarnavimo laiką ir greitai bei tiesiai pjauna.

Nedidelė 400 diskų partija kardų pjūklams. Aukštos kokybės peiliai, sukurti Vokietijoje. Produktas yra naujos puikios būklės ir parduodamas, nes tai yra senos partijos, kuri buvo iš kitokios pakuotės nei dabartinė versija, liekana.

SVARBU: Vienintelė pardavimo sąlyga yra ta, kad produktas negali būti siūlomas elektroninės prekybos platformose Europoje (konkrečiai griežtai draudžiama jį siūlyti "Amazon"). Susitarimas turi būti pasirašytas prieš užbaigiant sandorį.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.