FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Distiliuotas arba demineralizuotas vanduo

Distiliuotas vanduo (VE vanduo) yra vanduo, kurio TDS yra mažesnis kaip 2 ppm. Kitaip tariant, distiliuotas vanduo, kurio H2O molekulių koncentracija yra artima 99, 9998%. Tas
Žalias vanduo niekada neturės tokio grynumo, nes jo cirkuliacija gamtoje yra užteršta įvairiais mineralais (kalciu, magniu ir kt.) arba organiniais (tirpikliais, angliavandeniliais, išleidžiamais iš nuotekų).
Distiliuoto vandens grynumas nustatomas matuojant elektrinę varžą, išreikštą omais [Ω]. Elektrinė varža yra didesnė distiliuotas vanduo yra grynesnis.
Savitasis 18 M & Omega pasipriešinimas; Ultrapure vanduo demineralizuotas vanduo yra tipiškas. Paprasto vandens varža yra 2000 Ω. Jūros vandens specifinis atsparumas yra 20 Ω.
Nors jo pH yra nuo 6 iki 7,5 distiliuoto vandens, jis yra labai agresyvus korozinio poveikio požiūriu.

Distiliuoto vandens, demineralizuoto vandens gavimo įrenginys
apima atvirkštinio osmoso vandenį per membraninį filtravimą naudojant osmosinį slėgį. Nutarė
Distiliavimas apima vandenį, skirtą virimui, garinimui ir kondensaciniam kaitinimui, kad būtų gautas distiliuotas vanduo.

Dejonizacijos vanduo apima priemaišų pašalinimą dviem elektrodais, prijungtais prie energijos šaltinio. Katijonų druskos vandenyje disocijuotos (+) ir anijonai (-).
Natrio chloridas - NaCl (valgomoji druska) skaido natrio (Na+) ir chlorido anijonų (Cl) katijonus. Teigiamas elektrodas pritrauks anijonus (-), o neigiamas elektrodas pritrauks katijonus (+). Dejonizacija negali būti ekstrahuojama organiniais junginiais.
Nė vienas iš trijų išvardytų JAV procesų negamina itin gryno demineralizuoto vandens. Todėl jie naudojami kartu: distiliavimas arba dejonizacija + + atvirkštinis osmosas atvirkštinis osmosas.

Demineralizuotas vanduo daugiausia naudojamas farmacijos pramonėje, kosmetikos pramonėje ir elektronikos pramonėje (integrinių grandynų gamyba).

Demineralizuotas vanduo reikalingas elektrinėse, kad būtų galima gaminti garo ir varomąsias turbinas.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.