FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Didmeninis pasiūlymas: 63 colių / 160cm ilgio bambuko lazdelės su įvairiais skersmenimis

iš 0,20 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 1,00 €

Bus deramasi
0,40 € nuo 1 iki 200 vienetų
0,30 € nuo 400 iki 800 vienetų
0,20 € nuo 1600 iki 3200 vienetų

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
100,00 €
Esama kiekis
20000 vienetų
Šalis
Kinija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
29 nap
SKU:
BS20201
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo universalias ir patvarias bambuko lazdeles, idealiai tinkančias įvairiems "pasidaryk pats" projektams, įskaitant žibintų ir aitvarų konstravimą, inžineriją, scenos rekvizitus, baldų "pasidaryk pats", dekoracijas, rankdarbių kūrinius, durų / langų remontą ir naminių gyvūnėlių narvus. Kiekviena lazda yra 63 colių (160 cm) ilgio ir jūsų patogumui yra surūšiuota pagal skersmenį.
Mišrūs užsakymai yra priimtini. Kadangi yra daug dydžių ir skirtingų kainų, paskelbta kaina yra mažiausia, todėl, jei jums reikia skirtingų dydžių, susisiekite su manimi laiku.
Svarbiausia, kad pirkdami ir parduodami bet kurį mano produktą, galite lengvai suformuoti organinį savo verslo ciklą ir generuoti ilgalaikius, stabilius ir didėjančius pinigų srautus, bent jau padarydami galutinio produkto vertę 5-10 kartų didesnę.
Produkto savybės:
Medžiaga: Pagamintos iš storų "Moso" bambuko sienelių, šios lazdelės yra tvirtos ir tinkamos įvairioms reikmėms.
Gydymas: Sterilizavimas aukštoje temperatūroje užtikrina, kad bambukas yra saugus ir paruoštas naudoti.
Spalva ir apdaila: Daugiausia galima įsigyti mišrių geltonos ir baltos spalvos atspalvių, šios bambuko lazdelės yra supjaustytos iš išorinės bambuko sienos, žinomos dėl didelio pluošto tankio. Jie yra poliruoti, kad apdaila būtų sklandi, be jokio lako, pabrėžiant jų natūralų grožį.
Lankstumas: Plonas lazdeles galima mirkyti šiltame vandenyje 2–3 minutes, kad jos taptų minkštos ir lengvai formuojamos. Šios lazdelės turi unikalią savybę lenkti nesulūžtant, net į apvalią formą, kai tinkamai šildomos.
Universalumas: Plonas lazdeles galima sulenkti į bet kokią jums reikalingą formą, todėl jos puikiai tinka įvairiems "pasidaryk pats" projektams.
Idealiai tinka verslo įmonėms:
Tinka mokyklos rankdarbių meno pamokoms, Šių bambuko lazdelių pirkimas ir perpardavimas vietinėje rinkoje gali būti pelninga verslo įmonė, atsižvelgiant į jų unikalumą ir platų pritaikymo spektrą.
Užsakymas ir pritaikymas:
Pristatymo informacija: Apdorojimo laikas yra maždaug 4–5 dienos. Standartinių užsakymų pristatymas trunka apie 2–4 savaites per "China Post" oro paštą. Didesniems užsakymams galimas gabenimas jūra / traukiniu, trunkantis apie 5-8 savaites.
Krovinys apskaičiuojamas pagal svorį ir tūrį, pašto ir oro transportu. Jei jis viršys 20 kilogramų, jis bus gabenamas jūra arba geležinkeliu. Tai paslauga "nuo durų iki durų" su sekimo numeriu, kurį patogu bet kada stebėti internete. Laukiami individualūs prašymai.
Pasirinktinio dydžio užklausos: Nedvejodami susisiekite su mumis dėl bet kokių konkrečių dydžio reikalavimų.
Dėkojame, kad atsižvelgėte į mūsų bambuko lazdeles savo projektams. Mes tikimės pateikti jums aukštos kokybės, universalius bambuko gaminius jūsų kūrybiniams poreikiams.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.