FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
14 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

DISCO PROJEKTOR DISCO BALL RGB LED PROŽEKTORIUS + NUOTOLINIO VALDYMO PULTAS

3,73 € - 30% 5,37 € /vienetas kaina be mokesčio

Minimali kaina nuo 30 dienų iki nuolaidos: 3,73 €


Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
50 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Lenkija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Paskutinis atnaujinimas
prieš 2 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Projektorius šviečia 7 skirtingais spalvų deriniais (raudona, žalia, mėlyna, raudona-žalia, žalia-mėlyna, raudona-mėlyna, raudona-mėlyna-žalia), rodo automatinę šviesos programą, kuri suteikia nepaprastą efektą tiek sienoms, tiek luboms. Tai puikus priedas prie visų namų vakarėlių, diskotekų, vakarėlių ar Naujųjų metų išvakarių vakarėlių.

NUOTOLINIO VALDYMO PULTAS - sferos funkcijas galima lengvai valdyti naudojant komplekte esantį IR nuotolinio valdymo pultą, todėl jums nereikės eiti į kamuolį kiekvieną kartą, kai norite pakeisti apšvietimo efektą. Tai ypač gerai veiks, kai kamuoliukus padėsite sunkiai pasiekiamoje vietoje - pvz., Ant sienos ar lubų.
SPECIFIKACIJA - galia 3x1W; maitinimo šaltinis 220-240V; apšvietimo spalvos: raudona, žalia, mėlyna, geltona, violetinė; baltas; rutulio matmenys (ilgis/plotis/aukštis): 9,5/7/14cm; nuotolinio valdymo pulto matmenys (ilgis/plotis): 8,5/4,5cm; nuotolinio valdymo maitinimo šaltinis: CR 2025 (pridedamas): kabelio ilgis: 100cm; Nustatytas svoris: 190g.

MONTAVIMO GALIMYBĖ - projektorių galima lengvai pastatyti pasirinktoje kambario vietoje. Jis taip pat gali būti montuojamas ant sienos ar lubų, taip pat ant bėgio ir trikojo - kad ir kur jį pastatytumėte, jis puikiai atliks savo darbą. Jo apšvietimo efektas yra nuostabus ir privers kiekvieną vakarėlį įgyti "tą kažką", kas paskatins net niūriausią žmogų linksmintis.
GARSO JUTIKLIS - Projektoriuje yra įmontuotas garso jutiklis, todėl apšvietimo efektai atsiranda, juda, keičiasi ir išnyksta muzikos ritmu. Prislopinti apšvietimo efektai su lėtomis, nostalgiškomis dainomis ir greita, diskoteka su gyvais ritmais.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.