WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Pristatome "Klausberg Salt and Pepper Mills" – aukščiausios kokybės duetų rinkinį, skirtą kulinarijos entuziastams ir profesionalioms virtuvėms. Šis dviejų rinkinys yra meistriškai sukurtas siekiant praturtinti valgomojo patirtį tiek stiliumi, tiek funkcionalumu.

Kiekvienas malūnas turi tvirtą gumos medienos korpusą, žinomą dėl savo ilgaamžiškumo ir ekologiškų savybių. Natūralus medinis dizainas suteikia elegancijos bet kokiam stalo nustatymui, todėl tai idealus pasirinkimas restoranams, kavinėms ir maitinimo paslaugoms.

Reguliuojama keraminė šlifavimo šerdis šiuose malūnuose siūlo universalumą, leidžiantį vartotojui lengvai pereiti nuo smulkaus prie šiurkščio šlifavimo, atsižvelgiant į jų virimo poreikius. Mechanizmas skirtas tikslumui ir ilgalaikiam veikimui.

Kiekvieno malūno matmenys yra patogūs 5,5 x 15,3 cm dydžio, puikiai tinkantys lengvai tvarkyti ir laikyti. Investuokite į kokybę naudodamiesi šiais Klausbergo druskos ir pipirų malūnėliais, kuriuos galima įsigyti didmeniniams užsakymams, kad patenkintumėte savo kulinarijos verslo poreikius.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.