FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
8 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

EB-7524
„Edenberg Exclusive Line“ – Keraminė keptuvė – 24 cm – Nelipni danga iš 3 sluoksnių 130 Vnt.


Ši 24 cm skersmens Edenberg keptuvė yra atspari įbrėžimams ir turi nepridegančią dangą. Dėl pažangios marmurinės dangos jūsų indai Edenburgh keptuvėse visiškai nepridega ir labai greitai išsivalo. Nelipni danga yra tokia efektyvi, kad nereikia naudoti nei aliejaus, nei sviesto, todėl ant stalo galėsite padėti sveikesnius patiekalus. Danga yra atspari įbrėžimams ir itin patvari. Be to, danga užtikrina geresnį laidumą, todėl patiekalas iškepa idealiai tolygiai. Keptuvė tinka dujiniams, indukciniams, elektriniams ir keraminiams šilumos šaltiniams.

Svarbiausios savybės:

Tobula neprideganti danga
Tvirta, įbrėžimams atspari danga
Tinka virti su mažai riebalų
Pagerintas šilumos laidumas: greitai įkaista
Tolygus šilumos paskirstymas
Lengva valyti
Itin patvarus

Kokie yra „Edenburg Exclusive“ serijos pranašumai?
Išskirtinės serijos gaminiai gali būti laikomi karališka Edenburgo serija. Gaminiai pasižymi elegantiška, brangia ir, kaip rodo pavadinimas, išskirtinė išvaizda. Šiems gaminiams gaminti naudojami tik geriausi ingredientai, o tai užtikrina, kad gamindami šiuos gaminius galėsite mėgautis ilgus metus.


Apie Edenbergą

Puoškite savo virtuvę nuo 1961 m. „Edënbërg“ prekės ženklas yra žinomas dėl savo aukštos kainos ir kokybės santykio. Edenbergas išsiskiria tuo, kad siūlo novatoriškus produktus, skirtus vartotojams. Kiekvienas Edënbërg gaminys yra žinomas dėl savo patvarumo ir itin praktiško naudojimo virtuvėje. Edenburgas taip pat žinomas dėl savo kokybės ir tikslumo. Edenberg specializuojasi keptuvių, virdulių, duonos keptuvių, peilių, garintuvų, prieskonių lentynų, kanalizacijos, stalo įrankių ir daugelio kitų virtuvės reikmenų gamyboje.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.