FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

GadHome Doormat Juodas antracitas 90x120 cm | Įėjimo durų kilimėlis Vandeniui atsparus plaunamas dilimui atsparus purvo gaudyklė

350,00 € /paletė kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 350,00 €


Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 paletė
Esama kiekis
1 paletė
Šalis
Nyderlandai
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
EAN:
4260403933732
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

70x GadHome Doormat Juodas antracitas 90x120 cm | Įėjimo durų kilimėlis Vandeniui atsparus plaunamas dilimui atsparus purvo gaudyklė | Neslidus durų kilimėlis purvo gaudyklei priekinėms durims, prieškambariui, įėjimui, virtuvei, miegamajam

DURŲ KILIMĖLIAI VIDAUS IR LAUKO REIKMĖMS: Kaip durų kilimėlis viduje arba kaip priekinis durų kilimėlis įėjimams, terasoms, laiptams, slenksčiams ar verandoms. Geriausias durų kilimėlis, skirtas naudoti lauke ir viduje, kuris neleidžia nešvarumams patekti į namus.
LENGVAI VALOMAS PURVO ATVARTAS: Mūsų plaunamas durų kilimėlis yra geriausias purvo atvartas. Jis sulaiko nešvarumus, kad nepatektų ant jūsų grindų ar kilimų. Durų kilimėliai, plaunami rankomis 30 ° kampu.
NEPERŠLAMPAMAS IR NESLIDUS GRINDŲ KILIMĖLIS: Daugiau jokių balų ar slidžių įėjimų! Itin sugerianti, tačiau vandeniui atspari mūsų durų kilimėlio medžiaga sugeria drėgmę kaip kempinė, kad lietingomis dienomis įėjimas būtų švarus ir sausas.
UNIVERSALŪS BENDRIEJI KILIMĖLIAI: Naudokite kaip neslidų durų kilimėlį įėjimo zonai, kaip virtuvės durų kilimėlį arba kaip miegamojo kilimėlį. Mūsų durų kilimas, pagamintas iš aukštos kokybės polipropileno pluošto, yra pirmasis pasirinkimas aukštos kokybės kilimams.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.